Ηρακλής Λάρισας: Με το βλέμμα στη Γ’ Εθνική

ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ» * Λ. ΙΩΑΚΕΙΜ: «ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ» * Θ. ΣΑΝΙΔΑΣ: «ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 22:05

Με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Χρήστου Χατζηλιάδη, που θα έχει φέτος άμεσο συνεργάτη τον Θάνο Τριανταφυλλόπουλο.

Μία ακόμα απαιτητική χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης που θέλει να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε την τελευταία -στην κυριολεξία- στιγμή πέρσι. Με ανανεωμένο ρόστερ, όρεξη για δουλειά και κυρίως χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με χαμηλούς τόνους όπως επισήμανε ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να έχουμε υπομονή και επιμονή» για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας:

«Φέτος έχω τη χαρά να είμαι στο ιστορικό σωματείο του Ηρακλή Λάρισας. Ένα σωματείο πολύ οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα και με μεγάλη διάθεση για επιτυχίες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και είναι υψηλοί.

Κρατήσαμε τον περσινό βασικό κορμό κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει θέληση και από τα παιδιά να συνεχίσουν και να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν πέρσι.

Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γιατί έχουν ενισχυθεί σημαντικά πολλές ομάδες της κατηγορίας με ποιοτικούς παίκτες και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο πρωταθλητής δεν βγαίνει τον Ιούνιο, αλλά τον Μάιο και στόχος μας είναι τον Μάιο να είμαστε εμείς πρώτοι και με την απαιτούμενη διαφορά» κατέληξε ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Λ. ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ Θ. ΣΑΝΙΔΑ

Το μήνυμα ότι η διοίκηση του συλλόγου θα περιφρουρήσει ακόμα περισσότερο φέτος την ομάδα και θα στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο την προσπάθεια των παικτών έστειλαν ο πρόεδρος του Ηρακλή, Λάμπρος Ιωακείμ και ο αντιπρόεδρος Θάνος Σανίδας. Αναλυτικά:

Λάμπρος Ιωακείμ: «Πέρσι το έργο δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία αγωνιστική όπως λίγο ως πολύ είδαν όλοι. Φέτος θα περιφρουρήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε και τη νέα χρονιά και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Ο στόχος του Ηρακλή είναι αυτός για φέτος, ένας και μοναδικός. Μπορεί να προκαλεί άγχος σε όλους μας, αλλά οι βλέψεις είναι αυτές και σ’ αυτές έχουμε επικεντρωθεί όλοι μας».

Θάνος Σανίδας: Είμαστε εδώ και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του Ηρακλή. Πέρσι δεν ολοκληρώθηκε το έργο της ομάδας αλλά φέτος πιστεύω να ολοκληρωθεί. Θα στηρίξουμε όλα τα παιδιά και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Αποκτήθηκαν: Καραναστάσης, Καπετάνιος, Ντιντής, Γκατζούλης, Ρέψης, Λαβαντσιώτης, Α. Φορτομάρης.

Αποχώρησαν: Αναστασίου, Μπάμης, Πίρε, Μόσχος.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Πέτρος Καραναστάσης: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και κυρίως στους πρωταγωνιστές των γηπέδων που είναι οι ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ηρακλή, κ. Ιωακείμ καθώς και τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή κ. Χατζηλιάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ηρακλής. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτό που έχω κάνει στις ομάδες που έχω παίξει μέχρι τώρα, θα κάνω και με τον Ηρακλή. Θα δώσω την ψυχή μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Πέτρος Ψωμολιάς: «Πιστεύω φέτος να καταφέρουμε αυτό που δεν πετύχαμε πέρσι, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ό,τι έχουμε να πούμε θα τα πούμε στο γήπεδο».

Σωτήρης Πατσής: «Βρίσκομαι στην ομάδα που αγαπώ και με ανέδειξε και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Θάνος Ντιντής: «Εύχομαι υγεία, να έχουμε μία καλή χρονιά και η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Άρης Καπετάνιος: «Πρέπει να κάνουμε πράξη τον στόχο που έχουμε βάλει, δηλαδή να βγούμε πρωταθλητές. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο».

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο Δ. ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ

Στον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο νεαρός μέσος του Ηρακλή Λάρισας, Δημήτρης Κοντοθανάσης, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass