Απέκτησε τον Σλοβένο Μάρκο Νούνιτς η ΑΕΛ

Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 22:35

Στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία χθες το βράδυ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 25χρονο Μάρκο Νούνιτς.

Ο Σλοβένος φορ, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με τη φανέλα της NK Aluminij, είχε σε 38 ματς, 5 γκολ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τη σεζόν 2017-2018, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Aluminij είχε 66 συμμετοχές με 22 γκολ σε Α', Β' Εθνική και Κύπελλο Σλοβενίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε NK Radomlje 43 συμμετοχές με 7 γκολ, σε Gorica 25 συμμετοχές με 5 γκολ, Sencur 24 συμμετοχές και 5 γκολ και Olimpija Ljubljana 10 συμμετοχές.
Υπέγραψε για τρία χρόνια στους «βυσσινί» και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Σλοβένο επιθετικό Marko Nunic. Ο Μarko Nunic είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,88 και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας με τη φανέλα της NK Aluminij. Από σήμερα Πέμπτη 2/8 τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας Σωτήρη Αντωνίου».
Αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, που ενχδέχεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα. Επίσης εξετάζει και την περίπτωση του 25χρονου Γερμανού αριστερού μπακ-χαφ, Ρόνι Μάρκος, με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη.
Το πρωτάθλημα της Super League όπως όλα δείχνουν δεν θα ξεκινήσει τελικά στις 25 Αυγούστου, αλλά στην ΑΕΛ θέλουν να συμπληρωθεί το ρόστερ όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες που εντοπίστηκαν μέχρι τώρα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «βυσσινί» λοιπόν μετά τον Νούνιτς, κινούνται για την απόκτηση ακόμη τεσσάρων παικτών, με προτεραιότητα να δίνεται στις θέσεις του σέντερ φορ και του τερματοφύλακα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για ένα αριστερό μπάκ και έναν κεντρικό μέσο.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ
Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες η ΑΕΛ την προετοιμασία της και η έμφαση που δόθηκε από τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου είναι στο γκολ, όπου εντοπίζεται το κυρίως πρόβλημα, γι΄αυτό εξάλλου και γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης του επιθετικού τομέα. Σήμερα και πάλι θα γίνουν προπονήσεις, ενώ το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Αυγούστου με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκτός αν βρεθεί αντίπαλος για μεθαύριο Σάββατο 4 Αυγούστου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass