Απέκτησε τον Ισλανδό γκολκίπερ Κρίστινσον η ΑΕΛ

ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ EXELSIOR Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ * ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΟΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 22:00

Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΕΛ, καθώς μετά τον 25χρονο Σλοβένο επιθετικό Μάρκο Νούνιτς, απέκτησε χθες και τον 29χρονο τερματοφύλακα Ογκμουντουρ Κρίστινσον.

Η λαρισινή ομάδα μετά τη λύση των συμβολαίων με τους Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, αναζητούσε έναν έμπειρο τερματοφύλακα και τον βρήκε στο πρόσωπο του

διεθνή Ισλανδού γκολκίπερ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Σωτήρη Μάρκου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα Ogmundur Kristinsson. O Ogmundur Kristinsson είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,92 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Exelsior, με την οποία τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος. Έχει επίσης αγωνιστεί στη σουηδική Hammarby, στη δανέζικη Randers και στην ισλανδική Fram».

*Αξίζει να σημειωθεί πως ο Kristinsson είναι και 15 φορές διεθνής με την Ισλανδία.

ΣΟΚ ΜΕ ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΟ

Η χαρά πάντως για τις δύο σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε η ΑΕΛ μετριάσθηκε, καθώς στη χθεσινή διπλή προπόνηση υπήρξαν δύο σοβαροί τραυματισμοί παικτών.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση ο Πασχάλης Κάσσος υπέστη διάστρεμμα βαριάς μορφής στην ποδοκνημική και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το απόγευμα χτύπησε στο γόνατο ο Νίκολα Ζίζιτς και θα κάνει μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ των «βυσσινί», το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Δύο απώλειες λοιπόν πολύ σημαντικές για τους «βυσσινί», διότι τους εν λόγω ποδοσφαιριστές που πήγαν πολύ καλά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, θα τους στερηθεί για μεγάλο διάστημα-όπως φαίνεται- ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, που είναι υποχρεωμένος πλέον να αλλάξει τα πλάνα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το απόγευμα, αύριο επίσης θα είναι απογευματινή στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass