Αποκλείστηκαν Αστέρας και Ατρόμητος

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 16:11

Μαχόμενος -και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 48’- «έπεσε» ο Αστέρας Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», βλέποντας το ευρωπαϊκό του ταξίδι να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Οι Αρκάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Χιμπέρνιαν, στη ρεβάνς του Β' προκριματικού γύρου του Europa League, με τους Σκωτσέζους να εξαργυρώνουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα (3-2) και να ετοιμάζονται πλέον για τη Μόλντε. Ο ΜακΓκιν «πάγωσε» την Τρίπολη στο 44', για να ισοφαρίσει για τον Αστέρα ο Τσιλιανίδης στο 56'. Από το 48' η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, μετά την κόκκινη (2 κίτρινες) που αντίκρισε ο Μανιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι, μετά από χέρι του ΜακΓκρέγκορ στο 58'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε (90' Σάλας), Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (57' Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (78' Ρόλε), Μανιάς
ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Νιλ Λένον): Μπογκτάν, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (78' Γουίτακερ), Άμπροουζ, Στέβενσον, Γκρέι, ΜακΓκιν, Μάλαν, Σλίβκα (88' Μπάρτλεϊ), Μπόιλ, Καμπερί
ΕΧΑΣΕ ΤΟ... ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ 90’+5’ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Σύντομο αποδείχθηκε το εφετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι, παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι, δεν κατάφερε να προκριθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, λόγω της ήττας που είχε γνωρίσει στη Λευκορωσία την περασμένη εβδομάδα με 4-3. Το τέρμα του Ατρόμητου σημείωσε ο Μανούσος στο 80', ενώ ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεχάιτσουκ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75' Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60' Νσικούλου), Μούγιακιτς (60' Βασιλάκης), Κουλούρης.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερέτιλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82' Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουκούτσου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68' Νιαχάιτσικ), Φαμέγε (46' Νιβάλντο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass