Ανακοινώνει νέο επιθετικό σήμερα η ΑΕΛ

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΡΚΟ ΝΟΥΝΙΤΣ - ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 22:08

Δυναμικά κινείται τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΛ, με στόχο να ενισχύσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ της, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου, 2018-2019.

Μετά τον Σλοβένο Νούνιτς, σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι «βυσσινί» είναι πολύ κοντά σε έναν Σέρβο σέντερ φορ.

Θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο, πιθανότατα θα ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι, καθώς ο ποδοσφαιριστής αργά το βράδυ αναμενόταν στη Λάρισα.

Από κει και πέρα οι προσπάθειες της διοίκησης θα συνεχισθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού μέσου, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Κατά τα άλλα, τους νέους συμπαίκτες του γνώρισε χθες στις εγκαταστάσεις των Δένδρων το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Σλοβένος Μάρκο Νούνιτς, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Όσον αφορά στον Ισλανδό τερματοφύλακα Ογκμουντούρ Κρίστινσον, θα προπονηθεί την ερχόμενη Τρίτη 7 Αυγούστου, καθώς μετέβη στην πατρίδα του και θα επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα με την οικογένεια και τα πράγματά του.

Χθες έμφαση δόθηκε από τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου στην τακτική και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το απόγευμα.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΪΤΕΡΗ

Ο Λαρισαίος ταλαντούχος τερματοφύλακας

Παναγιώτης Παϊτέρης που πέρυσι είχε μια πολύ καλή παρουσία με τον Απόλλωνα στην Football League, θα συνεχίσει την καριέρα του όπως πληροφορηθήκαμε, στην ΑΕΛ.

Αν και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τους «βυσσινί», ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται πως θα συμπληρώσει την τετράδα των γκολκίπερ, με τους Κρίστινσον, Σουλούκο και Γκέκα.

ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΟΣ

Σοβαρός όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Νίκολα Ζίζιτς, ο οποίος τοποθέτησε νάρθηκα στο γόνατο και τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική, για να αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ ο χρόνος της θεραπείας του, που υπολογίζεται πως θα είναι περίπου δύο μήνες.

Ευχάριστα δεν είναι τα νέα και για τον Πασχάλη Κάσσο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα βαριάς μορφής στην ποδοκνημική και ενδέχεται να απουσιάσει πάνω από δυόμισι μήνες.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη στην περίπτωση που το πρωτάθλημα της Super League ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου, καθώς βρίσκεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας της.

Στα τρία φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Άρη στη Θεσσαλονίκη (9/8), με Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA (12/8) και με Ξάνθη στην ακριτική πόλη (18/8), ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΛ στις 9 Αυγούστου στην κλήρωση, θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass