Αιμοδότης της Εθνικής ομάδας τένις ο ΑΟ Νίκαιας

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Δ. ΜΙΖΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κ-16 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 15:53

Στην Ιταλία, μετά από τιμητική πρόσκληση που έλαβαν για συμμετοχή στην εθνική ομάδα αντισφαίρισης, βρίσκονται αυτές τις ημέρες δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Ο.Α. Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στα αγόρια 16 ετών, Χρήστος Νικολούλης, είναι ο ένας από τους τρεις αθλητές που πλαισιώσουν την αποστολή της ελληνικής ομάδας αντισφαίρισης στο ομαδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, junior Davis cup, boys 16 & under, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη Latiano της Ιταλίας. Μαζί με τον Χρήστο, ο Νίκος Μανόπουλος, αθλητής του Φθιωτικού Ο.Α. και ο Ευάγγελος Κυπριώτης του Ο.Α. Αθηνών, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αρχηγός αποστολής και προπονητής της ομάδας, είναι ο head coach της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Νίκαιας, κ. Μίζιος Δημήτρης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Νικολούλης, είχε αγωνιστεί με επιτυχία, πριν από λίγες μέρες στο ατομικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας. Ο Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας με ανακοίνωσή του τονίζει ότι «αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα, δύο μελών της οικογένειάς του και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Χρήστου και των άλλων αθλητών του, να παίξουν σε διεθνές επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass