Δόξα Αργυροπουλίου: Με υψηλούς στόχους και τη φετινή χρονιά

* Κ. ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ» * Λ. ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2018 22:12

Με υψηλούς στόχους και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα παραταχθεί η Δόξα Αργυροπουλίου.

Η περσινή ικανοποιητική πορεία σε συνάρτηση με το ότι διατηρήθηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό ο βασικός κορμός της ομάδας δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εδραιωθούν στο γκρουπ των ισχυρών και να κερδίσουν μία θέση στα πλέι οφ.

Για τον νέο τεχνικό Κυριάκο Κυζιρίδη η φετινή χρονιά αποτελεί πρόκληση, καθώς θα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της επίτευξης των υψηλών στόχων που θέτει η ομάδα και παράλληλα να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, δημιουργώντας προοπτικές για το μέλλον.

«Προσπαθούμε φέτος να «χτίσουμε» μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και παράλληλα την ανάδειξη των μικρότερων ηλικιακά ποδοσφαιριστών, στους οποίους θέλουμε να δώσουμε κίνητρα για να πάρουν συμμετοχές σ’ ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός της Δόξας Αργυροπουλίου, αναφερόμενος στους στόχους της νέας χρονιάς και πρόσθεσε:

«Μεταγραφικά έχουμε ήδη αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές και περιμένουμε κάποιες ακόμα περιπτώσεις. Οι κινήσεις μας ήταν στοχευμένες καθώς κρατήσαμε τον βασικό κορμό και προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα εκεί που έπρεπε.

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, αυτό που βλέπω είναι ότι θα υπάρχουν δύο ταχυτήτων ομάδες. Κάποιες θα ξεχωρίσουν και θα δημιουργήσουν το γκρουπ των ισχυρών και κάποιες άλλες λόγω των λιγότερων μεταγραφικών τους κινήσεων θα συγκροτήσουν ένα άλλο γκρουπ δυναμικότητας. Εμείς θέλουμε να είμαστε στις ομάδες που θα βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα» κατέληξε ο Κυριάκος Κυζιρίδης.

Λ. ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Τη βεβαιότητα ότι η Δόξα Αργυροπουλίου θα πετύχει τους στόχους της εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Λάμπρος Βουγιατζής, ο οποίος τόνισε:

«Οι στόχοι μας είναι πάλι υψηλοί όπως και πέρσι. Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία γιατί η ομάδα μας έχει βρει χημεία. Μ’ άλλα λόγια μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο για μας».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Σπύρος Μπέλτσιος: «Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί οι στόχοι ήταν πάντα υψηλοί ανεξαρτήτως κατηγορίας. Το ίδιο θα ισχύσει και φέτος στη Δόξα Αργυροπουλίου στην οποία επέστρεψα. Κυρίως όμως θέλουμε να δώσουμε χώρο στα νέα παιδιά. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές κι εμείς οι πιο έμπειροι να τα στηρίζουμε και να τα βοηθάμε».

Στέλιος Μπαχτσιβάνος: «Φέτος κρατήσαμε σχεδόν στο σύνολό του τον περσινό βασικό κορμό με λίγες προσθήκες όπου χρειάστηκε. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε πιο ψηλά από πέρσι και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Κώστας Μπάκος: «Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιστεύω θα κάνουμε μία καλή χρονιά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θα παλέψουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Για μένα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Α’ τοπική, σίγουρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά για μένα πάνω απ’ όλα είναι μία πρόκληση και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω σ’ αυτήν την κατηγορία».

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Αποκτήθηκαν: Μπέλτσιος (Ακαδ. Τυρνάβου), Μπάκος (Ακαδ. Τυρνάβου), Χατζηγρηγορίου (Νεάπολη), Δίχρης (Συκούριο)

Αποχώρησαν: Ζάχος, Νιάρχος, Ματθαίου, Κυρίτσης

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

18/8 Δήμητρα Γιάνν.-Αργυρπούλι

21/8 Αργυροπούλι-Μάνδρα

25/8 Αργυροπούλι-Δαμασιακός

31/8 Φαλανιακός-Αργυροπούλι

4/9 Αργυροπούλι-Αβέρωφ

8/9 ΠΟ Ελασσόνας-Αργυροπούλι

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass