Oλα δείχνουν ξεκίνημα στις 25 Αυγούστου

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ «ΑΣΤΕΓΕΣ» ΠΑΕ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 20:10

Κανονικά όπως φαίνεται θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στις 25 Αυγούστου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο και αυτό δείχνουν οι τελευταίες διαβουλεύσεις που γίνονται.


Σήμερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των επτά «άστεγων» ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης) προκειμένου να αναλυθούν οι όροι της κυβερνητικής πρότασης και να υπογράψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι ομάδες με την ΕΡΤ, για συμβόλαιο δύο ετών.
Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με εκπροσώπους της Λίγκας και της ΕΡΤ, το προπαρασκευαστικό στάδιο είναι έτοιμο και απομένει το πράσινο φως και από τις επτά ομάδες οι οποίες... κατάφεραν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να μην έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι βαίνουμε ολοταχώς προς συμφωνία, διότι τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα και η διάθεση όλων των πλευρών είναι να τα βρουν, ενόψει και της κλήρωσης του πρωταθλήματος μεθαύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου. Τέλος θυμίζουμε ότι η Nova έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass