«Κλείνει» Ζαΐμι ο Απόλλωνας Λάρισας

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - «ΝΑΥΑΓΗΣΕ» Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΤΕ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2018 22:17

Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις στον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της φετινής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επίθεσή τους αλλά και το κέντρο της άμυνας και ακριβώς εκεί επικεντρώνονται οι ενέργειές τους.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Αλέξανδρο Ζαΐμι από την Κέρκυρα. Ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, που αγωνίζεται κυρίως στην επίθεση αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Αλέξανδρος Ζαΐμι είναι 21 χρονών και πέρσι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κέρκυρας προερχόμενος από την Κ-20. Συνολικά είχε εννέα συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο παίκτης αναμένεται να έρθει εντός των ημερών στη Λάρισα και να μπει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στον Φώτη Γκουντρουμπή, που παίρνει μέρος στα δοκιμαστικά των «κυανολεύκων», συνεχίζει να αφήνει θετικές εντυπώσεις στον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι και το πιθανότερο είναι να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ αγωνίστηκε πέρσι στον Πιερικό, ενώ κατά το παρελθόν εκτός από τον Απόλλωνα έχει θητεύσει σε Δωτιέα Αγιάς, Φαρκαδόνα, ΑΕΛ, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Ελασσόνα.
Σχετικά με την περίπτωση του ανασταλτικού μέσου Μπραϊμά Καντέ, όχι απλά δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη αλλά «ναυάγησε» οριστικά για την ομάδα της Φιλιππούπολης, καθώς ο 23χρονος Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση που είχε από ομάδα της Β’ Εθνικής της Γερμανίας, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Το μεταγραφικό παζλ για τον Απόλλωνα Λάρισας θα συμπληρωθεί με την απόκτηση ενός Έλληνα πιθανότατα στόπερ κι ενός ακόμα ξένου επιθετικού, για τους οποίους ήδη οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν κάνει τις σχετικές κινήσεις.
Εν τω μεταξύ την ικανοποίησή του από τους Βραζιλιάνους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, βάσει της εικόνας που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα στις προπονήσεις της προετοιμασίας, εξέφρασε ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι. Θετικά είναι τα σχόλια και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ δηλώνουν αφενός ικανοποιημένοι για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και αφετέρου αισιόδοξοι για το ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή, με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Αύριο Κυριακή εν τω μεταξύ ο Απόλλωνας Λάρισας θα δώσει φιλικό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη (18:00) με τον Αμπελωνιακό (ομάδα Α’ ΕΠΣΛ). Το φιλικό θα διεξαχθεί με στόχο να παίξουν κυρίως οι παίκτες που δοκιμάζονται στον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι να αποκτήσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα ενόψει των τελικών αποφάσεων.
Τέλος, ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των δοκιμαστικών προπονήσεων για την ομάδα Νέων Κ-19. Μεθαύριο Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, στους οποίους ο υπεύθυνος τεχνικός των Νέων, Γιώργος Καμάκας, θα αρχίσει σιγά-σιγά να βγάζει τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα για τους παίκτες. Στις δοκιμές πήραν μέρος ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002.

 

ΜΕ 16 ΟΜΑΔΕΣ η FOOTBALL LEAGUE
Από 16 ομάδες θα αποτελείται η Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, όπως δηλαδή αρχικά είχε σχεδιαστεί κι αυτό γιατί όλοι οι σύλλογοι δήλωσαν κανονικά συμμετοχή, πληρώνοντας το σχετικό παράβολο των 5.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως η σέντρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ανοικτό είναι ακόμη το νούμερο των ομάδων που θα προβιβαστούν στη Super League κι αυτό γιατί η προκήρυξη της Football League κάνει λόγο για δύο ομάδες, ενώ αυτή της πρώτης κατηγορίας για μια.
Οι 16 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι: Α.Ο.Κέρκυρα, Πλατανιάς, Α.Ο.Τρίκαλα, Εργοτέλης, Απόλλων Λάρισας, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Αιγινιακός, Παναχαϊκή, Α.Ε.Σπάρτη, Δόξα Δράμας, ΑΟΧ Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, ΝΠΣ Βόλος, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass