Αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ σήμερα στο AEL FC ARENA

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (20:30) ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2018 15:10

Το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της θα δώσει σήμερα το βράδυ η ΑΕΛ, η οποία στις 20:30 (Novasports 1HD) στο AEL FC ARENA θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

 Ένα δυνατό τεστ για τους «βυσσινί» απέναντι στο νεανικό σύνολο του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα, που ψάχνει να βρει τα πατήματά του, αλλά δεν παύει πάντα να είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου που έμεινε ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, θέλει να δει ακόμη καλύτερο πρόσωπο και να περιοριστούν στον βαθμό που γίνεται, τα λάθη.

Περιμένει δε και στο επιθετικό κομμάτι να υπάρξει αποτελεσματικότητα, καθώς αποκτήθηκαν παίκτες που «βλέπουν» δίχτυα και μπορούν να βρεθούν λύσεις για να έρθει το γκολ.

Γενικά η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται ώστε να βγούνε τα πρώτα συμπεράσματα από τους φιλάθλους για τις δυνατότητες που έχει η φετινή ΑΕΛ, με τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της.

Δύο εβδομάδες περίπου πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας αναμένεται πως θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Δώνης, ίσως και να κρύψουν πράγματα για το μεταξύ τους παιχνίδι του πρωταθλήματος , στην 3η αγωνιστική που θα αγωνιστούν στο AEL FC ARENA.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο γήπεδο, περιμένει να δει μια καλή αγωνιστική εικόνα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και είναι αισιόδοξα τα μηνύματα που θα στείλουν με την παρουσία τους.

Από αγωνιστικής πλευράς, αν εξαιρέσουμε τους τραυματίες Ζίζιτς, Κάσσο και Χοτζάλι, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αγιώτη τεχνικού για να χρησιμοποιηθούν.

Το τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο το επόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου με την Ξάνθη, στην ακριτική πόλη.

Τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα πέντε φιλικών αναμετρήσεων της ΑΕΛ, έχουν ως ακολούθως:

ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΛ            1-0

ΑΕΛ-Λεβαδειακός             0-0

ΟΦΗ-ΑΕΛ            1-0

Λαμία-ΑΕΛ          1-0

Άρης-ΑΕΛ            1-1

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των υπόλοιπων φιλικών αγώνων-εκτός από το σημερινό με τον Παναθηναϊκό-που διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Σάββατο 18/8 με τον ΑΟ Ξάνθη στα Πηγάδια

2. Κυριακή 19/8 με τον ΑΟ Τρίκαλα στη γειτονική πόλη

3. Σάββατο 8/9 με τον Ηρακλή στο "Καυταντζόγλειο"

4. Κυριακή 9/9 με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

*Σημειώνεται πως τα φιλικά με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ιωνικό, θα πραγματοποιηθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass