Ο 3ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου

-ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ -ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2018 15:24

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης διοργανώνει τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες: 1)Ημιμαραθώνιος απόστασης 21 χλμ. 2) Σέγκια trail 8 χλμ. και 3) πεζοπορίες 4.5 χλμ. και 1,5 χλμ., καθώς και αγώνας 1.000 μ. για μικρά παιδιά με την ονομασία "Κρυόβρυση" fun run στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους της Ιστορικής και Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, την Κυριακή 09-09-18, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, του Ιππικού Ομίλου Τσαριτσάνης και αθλητών, καθώς και με τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και των Εθελοντών Διασωστών Ελασσόνας.

Επίσης θα γίνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.), των επαγγελματιών, καθώς και με την ενεργή συμμετοχή άλλων τοπικών εθελοντικών ομάδων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας, Νομού Λάρισας.

ΕΠΑΘΛΑ

Στους 3 πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας (ανδρών και γυναικών) θα δοθούν κύπελλα, ενώ σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΚΑΚΤΩΝ

Το μονοπάτι των κάκτων και της μουτζουνιάς απολαμβάνουν οι πεζοπόροι καθημερινά καθώς και οι αθλητές-τριες που προετοιμάζονται σε ένα δίκτυο μονοπατιών, μέσα στο δάσος, για τον 3ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου στις 9 Σεπτεμβρίου 2018. Οι εγγραφές για τους δύο αγώνες συνεχίζονται μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην καλύτερη διοργάνωση των δράσεων του αγώνα, να το δηλώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή και στα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass