ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Ανταγωνιστική ομάδα, άνετη παραμονή

Ν. ΦακIτσας: «ΦEτος τα φΩτα θα πΕσουν επΑνω μας λΟγω των νεαρΩν ποδοσφαιριστΩν που Εχουμε» Αντ. ΣτεργιοΥλας: «ΔΥσκολες εποχΕς για το ερασιτεχνικΟ ποδΟσφαιρο, ωστΟσο προσπαθοΥμε να κρατΗσουμε ζωντανΕς τις ομΑδες στην περιφΕρεια»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 22:14

Μετά την περιπετειώδη περσινή χρονιά στην οποία η παραμονή κρίθηκε στα πλέι άουτ, η Δόξα Βλαχογιαννίου ευελπιστεί φέτος να υλοποιήσει τον στόχο της όσο τον δυνατόν νωρίτερα, δημιουργώντας ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα αποτελείται κυρίως από νέα και φιλόδοξα παιδιά, με τη στήριξη κάποιων έμπειρων παικτών.


«Αποκτήσαμε παίκτες που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σε πολύ περισσότερα. Φέτος θα είναι μία διαφορετική χρονιά για τη Δόξα υπό την έννοια ότι τα φώτα θα πέσουν επάνω μας λόγω των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα έχουμε και οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους και την αγωνιστικότητά τους. Θα είμαστε πιστεύω η ομάδα με το μικρότερο μ.ο. ηλικίας» είπε ο τεχνικός Νίκος Φακίτσας αναφερόμενος στη φετινή προσπάθεια της ομάδας και πρόσθεσε:
«Παράλληλα η παρουσία κάποιων έμπειρων παικτών θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας. Άλλωστε η φιλοσοφία μας πάντοτε ήταν οι έμπειροι παίκτες να καθοδηγούν και να βοηθούν τα νέα παιδιά. Υπάρχει διάθεση για δουλειά από τους παίκτες και εύχομαι να μπορέσουμε στο τέλος να αναδείξουμε το ταλέντο μας και την προσπάθειά μας.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, θα έλεγα ότι θα υπάρξουν ομάδες που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα που δεν αντιμετώπισαν πέρσι, ενώ κάποιες άλλες θα παρουσιαστούν πολύ δυνατές. Σε γενικές γραμμές όμως πιστεύω ότι θα δούμε κάτι παρόμοιο μ’ αυτό που είδαμε πέρσι με τη μόνη διαφορά ότι φέτος ίσως υπάρξουν περισσότερες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ Εθνική» κατέληξε ο Νίκος Φακίτσας.
Στη φετινή προσπάθεια και τους στόχους της Δόξας Βλαχογιαννίου αναφέρθηκε από την πλευρά του και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Στεργιούλας, ο οποίος επισήμανε τα εξής:
«Δύσκολες εποχές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ομάδες στην περιφέρεια, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, που πρέπει να στηρίξουν παραπάνω τα σωματεία, και την ΕΠΣΛ, η οποία δίνει κίνητρα και είναι κοντά στα σωματεία, με απώτερο σκοπό την άθληση και την ανάδειξη των ταλέντων.
Η περσινή σεζόν πιστεύω ήταν για την ομάδα μας ίσως η πιο δύσκολη και η πιο ψυχοφθόρα των τελευταίων χρόνων, αφού άλλαξαν σχεδόν τα πάντα, διοίκηση και ρόστερ.
Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να σώσουμε την κατηγορία και τελικά τα καταφέραμε, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα λειτουργεί σε σωστές βάσεις και έχει βαριά φανέλα, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς επίσης τον προπονητή με τον γυμναστή, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας για τη συμβολή τους στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε την περασμένη σεζόν.
Με αυτά τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν την περίοδο που μας πέρασε, με την εμπειρία που απέκτησαν και με μερικές προσθήκες ποδοσφαιριστών και χωρίς υπερβολές, γιατί νομίζω ότι κάπου μπερδεύουμε τα πράγματα και χάνεται μετά η μπάλα, θα προσπαθήσουμε και φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πολύ καλό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποκτήθηκαν:Τσανάς, Χριστοδούλου (Βούναινα), Χριστιανίδης (Συκούριο), Τσούντσουρας (Ελευθεραί)

Αποχώρησαν: Πάτσης και Μωυσίδης

Τα φιλικά παιχνίδια

Βλαχογιάννι - Λάρισα 2012    1-1
Βλαχογιάννι- Τύρναβος    1-2
18/8, Ηρακλής Λάρ.-Βλαχογιάννι
26/8 με Προμηθέα
29/8 με Δαμασιακό
01/9, Βλαχογιάννι-Αμπελιά
08/9 με Δρυμό

Το μήνυμα των παικτών

aleksiou

Γιώργος Αλεξίου: «Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή, αποφεύγοντας τις περιπέτειες που είχαμε την περσινή χρονιά. Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει αυτό που θέλει».

Fakitsas S

Σωκράτης Φακίτσας: «Η Δόξα στηρίζεται κυρίως στα νέα παιδιά. Θέλουμε μέσα από την επίτευξη των στόχων μας να αναδείξουμε τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

DRAGATSIKIS

Πολύκαρπος Δραγατσίκης: «Εμείς, τα νέα παιδιά της ομάδας, να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξια της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου. Θέλουμε να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε το ταλέντο μας».

TSANAS

Γιώργος Τσανάς: «Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γιατί το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και οι αγωνιστικές απαιτήσεις μεγάλες».

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass