-ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» -ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (21/8) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Σκληρή δουλειά για τον Απόλλωνα στους Φιλιππαίους

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 22:11

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί από χθες το μεσημέρι ο Απόλλων Λάρισας, στους Φιλιππαίους Γρεβενών, σε πολύ καλές συνθήκες.


Τους παίκτες περιμένει σκληρή δουλειά και αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο νέος τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα και έδειξε τις προθέσεις του.
Ζήτησε πειθαρχία, σοβαρότητα και μεγάλη προσπάθεια από όλους, διότι οι απαιτήσεις θα είναι πολλές στο νέο πρωτάθλημα της Football League, όπου οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να έχουν μια ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι και να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Στην αποστολή μετέχουν 29 ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ο υπό δοκιμήν Αλβανός εξτρέμ Ρενάτο.
Αναλυτικά ταξίδεψαν οι:
Κουτογλίδης, Μαντζάρης, Γιάννης Σπηλιόπουλος (τερματοφύλακες), Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Lucas Ramos, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάτας, Λουκάς, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Τσικρικάς, Παπαγεωργίου, Τουγλής, Ζαΐμι, Μπέικος και Αγιώτης. Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης, ενώ κοντά στην ομάδα βρίσκονται ο γενικός αρχηγός Γιώργος Θάνος, ο τεχνικός Marcello Troizi, ο νέος γυμναστής Κυριάκος Γιάγκου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός και ο μασέρ Θωμάς Γιαννόπουλος.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Μπορεί να απαρτίζουν 31 παίκτες το δυναμικό της ομάδας μέχρι τώρα, όμως η διοίκηση του Απόλλωνα κινείται για την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, που θα κάνουν τη διαφορά.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως καταβάλλεται προσπάθεια για να αποκτηθούν ένα σέντερ μπακ, ένας πλάγιος επιθετικός και ένα αμυντικό χαφ.
Αν γίνουν μεταγραφές, το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς το ρόστερ θα έχει 34 παίκτες και σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει τη δυνατότητα ο προπονητής να τους αξιοποιήσει όλους.ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 18:00 ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στη Σιάτιστα τον τοπικό Μακεδονικό, ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θέλει να δει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει να έχουν μια καλή αγωνιστική εικόνα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Σημειώνεται πως στο πρώτο του φιλικό ο Απόλλωνας είχε κερδίσει στη Φιλιππούπολη τον Αμπελωνιακό, με σκορ 5-0.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ Δ. ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ
Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας με ανακοίνωσή της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υπογραφή του 1ου επαγγελματικού του συμβολαίου με την ομάδα του Απόλλωνα, του Δημήτρη Κοντοθανάση. Του εύχεται να είναι υγιής και να καταφέρει να υλοποιήσει όλα τα όνειρά του.
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, που τη φετινή χρόνια δύο νέα παιδιά, που αγωνίσθηκαν με την ομάδα (Μπάμης - Κοντοθανάσης ) υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αν σ’ αυτό προσθέσουμε και τη μεταγραφή του Γιώργου Νατσίδη από τους «μικρούς» στην Κ14 της ΑΕΚ, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται, αλλά και ότι η φιλοσοφία της διοίκησης να επενδύει σε νέα ταλέντα του νομού, αποδίδει καρπούς.
Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο για να καμαρώνουμε τα επόμενα χρόνια πολλά παιδιά του Ηρακλή σε επαγγελματικές κατηγορίες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωσε και τον Τασιούλη

tasioylis

Ένας ακόμη Λαρισαίος ποδοσφαιριστής ανήκει από χθες στο δυναμικό του Απόλλωνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση ανέβηκε στο βουνό με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση και έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τασιούλη.
Ο Δημήτρης Τασιούλης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου.
Επόμενος «σταθμός» του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).
Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20.
Πέρυσι αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Κισσαμικό, στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και επιστρέφει στη Λάρισα με ελεύθερη μεταγραφή.
Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στους στόχους μας φέτος και του ευχόμαστε να είναι γερός και να μας δικαιώσει για την επιλογή μας στο πρόσωπό του».

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass