ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. Στις 25/8 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Πρόβα πρωταθλήματος για την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 22:22

Πρόβα πρωταθλήματος σήμερα για την ΑΕΛ στην Ξάνθη κόντρα στη φερώνυμη ομάδα (18.30) ενόψει της πρεμιέρας που για τους «βυσσινί» θα είναι στο γήπεδο της Ριζούπολης το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 21.30 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα δείξει τα οριστικά του πλάνα στην τακτική αλλά και στο αρχικό σχήμα. Όπως έχει δείξει μέχρι τώρα θα παίξει με 3-5-2 που καθιέρωσε ο ίδιος στην ΑΕΛ από τη μέρα που ήρθε, έχοντας σέντερ μπακ τους Γρομητσάρη, Γκόλια και Χούμπτσεφ(απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Μόρας ενώ η καθιέρωση του Χούμπτσεφ στα σέντερ μπακ είναι πρωτοβουλία του προπονητή). Στα πλάγια θα παίξουν ο Ντέλετιτς με τον Σαχίτι, ενώ αμυντικά χαφ ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς και σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο Πίτι στον οποίο ο προπονητής στηρίζει πολλά. Στην επίθεση θα παίξουν ο Μόρσι με τον Κούνιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ισλανδός Κρίστινσον.
Στην αποστολή εκτός των προαναφερόμενων ο Αντωνίου συμπεριέλαβε και τους: Σουλούκο, Νούνιτς, Φριούι, Μπάλλα, Γκοΐκοβιτς, Καρανίκα, Λεοζίνιο.
Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα παίξουν στα Τρίκαλα, στο αυριανό φιλικό με τον Α.Ο. Τρικάλων όπως και ορισμένοι που θα έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στην Ξάνθη.ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΡΟΑΤΗ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Στο αυριανό φιλικό στα Τρίκαλα η ΑΕΛ θα δοκιμάσει έναν Κροάτη νεαρό δεξί μπακ που προορίζεται για αλλαγή του Νίκου Καρανίκα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ
Η ΠΑΕ Τρίκαλα με νέα ανακοίνωσή της, καλεί τους φιλάθλους της, με ένα ξεχωριστό μήνυμα που μεταξύ άλλων το οποίο αναφέρει: «Το ραντεβού είναι την Κυριακή στις 8 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο και δεν θα πρέπει να απουσιάσει κανείς…» για το πρώτο εντός έδρας φιλικό των «κυανέρυθρων» κόντρα στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα: «Την Κυριακή στις 8 μ.μ. ο ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει την ΑΕ Λάρισα σ’ ένα φιλικό παιχνίδι που αποκτά ξεχωριστό χρώμα. Το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας φιλικό του ΑΟΤ, συν την αγωνιστική ετοιμότητα του αντιπάλου, αφού το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ξεκινά σε μια εβδομάδα, κάνει το παιχνίδι ελκυστικό. Από εκεί και πέρα τα έργα βελτίωσης στο δημοτικό στάδιο αποτελούν ένα ξεχωριστό κίνητρο για τους φιλάθλους. Το ραντεβού είναι την Κυριακή στις 8 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο και δεν θα πρέπει να απουσιάσει κανείς… Τέλος, η γενική είσοδος για το φιλικό παιχνίδι του ΑΟΤ με την ΑΕΛ θα είναι 10 ευρώ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια ανοίγουν ώρα 18:00 και οι θύρες του Σταδίου στις 18:30.
*Ελεύθερη είσοδος σε άτομα μέχρι 12 ετών μόνο με συνοδεία».

Με νέες εμφανίσεις

Η ΑΕΛ δημοσιοποίησε τις νέες εμφανίσεις, η επίσημη παρουσίαση των οποίων θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος της περιόδου 2018-19. Αναλυτικά:
1η αγωνιστική
Σάββατο 25/8
Παναιτωλικός-Ατρόμητος      19:15 (ΕΡΤ)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης      19:15 (NOVA)
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ      21:30 (ΕΡΤ)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα      21:30 (NOVA)
Κυριακή 26/8
Ξάνθη-Παναθηναϊκός      19:15 (ΕΡΤ)
Πανιώνιος-ΟΦΗ      19:15 (NOVA)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός      21:30 (NOVA)
Δευτέρα 27/8
Λαμία-Άρης      21:30 (ΕΡΤ)2η αγωνιστική
Σάββατο 1/9
Παναθηναϊκός-Λαμία      19:15 (ΕΡΤ)
Ατρόμητος-Ξάνθη      21:30 (ΕΡΤ)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ      21:30 (NOVA)
Κυριακή 2/9
Άρης-ΑΕΛ      19:15 (ΕΡΤ)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ      19:15 (NOVA)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα      21:30 (NOVA)
Δευτέρα 3/9
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης      21:30 (NOVA)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ      21:30 (ΕΡΤ)

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass