ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Υψηλούς στόχους έχει ο Φιλοκτήτης

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 16:27

Με υψηλούς στόχους αναμένεται να παρουσιαστεί την καινούργια σεζόν ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας.

Η διοίκηση της ομάδας των… παραλίων έκανε προσεκτικές κινήσεις, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ στον βαθμό που χρειαζόταν με παίκτες που θα αγαπήσουν αυτό που κάνουν και θα αγωνισθούν για τη φανέλα. Πιστή λοιπόν στη φιλοσοφία της για τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών που κατάγονται από την περιοχή, προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Παρασκευά Γρηγορίου από τον Σμόλικα Φαλάνης με θητεία σε Νίκαια, Ηρακλή Χάλκης, του κεντρικού αμυντικού Ρίζου Παπαρίζου από ομάδα της Πάτρας, του αμυντικού Νίκου Δεμέστιχα από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, με θητεία σε Νίκαια, Δόξα Αργυροπουλίου, ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Αναμένονται δε τις επόμενες ημέρες, δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες.
Από το περσινό ρόστερ, ανανέωσαν οι παρακάτω παίκτες: Λαδάς, Πλατσάς, Πασιάς Δ., Μυλωνάς, Παπαρίζος Μ., Γκουντάρας Ν., Ντούμος, Κουβαράς, Καραμάνης, Μάνσε, Ντόμπρα, Γιαννακός και Καψάλης, ενώ προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής οι Χαρατσής, Δημ.Γκουντάρας, Ρήγας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Νέος τεχνικός του Φιλοκτήτη είναι ο Αποστόλης Ευαγγέλου, ένας φιλόδοξος προπονητής ο οποίος έχει δουλέψει σε Π.Ο.Ε., Απόλλωνα, Δήμητρα Γιάννουλης, Τοξότη και Αστραπή Νέας Πολιτείας. Μεθαύριο Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 18:00 ξεκινάει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Μελιβοίας «Σταύρος Τσιάπανος», σε μια μαγευτική τοποθεσία, μέσα στο πράσινο και σε συνθήκες κατάλληλες για προπονήσεις. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Φιλοκτήτης και το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:
Φιλοκτήτης-Ροδιακός(30/8)
Φιλοκτήτης-Ελευθεραί(4/9)
Ανάβρα-Φιλοκτήτης(8/9)
Φιλοκτήτης-Νίκαια(12/9)
Δήμητρα Γιανν.-Φιλοκτήτης(14/9)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass