Ανεβάζει στροφές ο Τροΐζι στον Απόλλωνα

ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 22:00

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί ο Απόλλων Λάρισας στους Φιλιππαίους των Γρεβενών, όπου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι τώρα όλα κυλούν ομαλά.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Μαρσέλο Τροΐζι ανεβάζει στροφές στις καθημερινές, διπλές προπονήσεις που γίνονται κάτω από ιδανικές συνθήκες και οι παίκτες συνειδητοποιούν πως πρέπει να κάνουν θυσίες, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στη δεύτερη χρονιά της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Football League, η λαρισινή ομάδα δεν θέλει απλά να έχει μια καλή πορεία, αλλά θα επιδιώξει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει.

Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια απ' όλους που είναι στην ομάδα, υπομονή και να «αγκαλιάσουν» οι Λαρισαίοι φίλαθλοι το όλο εγχείρημα, με ντόπια παιδιά και γενικά παίκτες που έχουν φιλοδοξίες.

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ

Δύο φιλικά παιχνίδια προγραμμάτισε να δώσει ο Απόλλων Λάρισας αυτήν την εβδομάδα και το πρώτο θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 17:30 στη Σιάτιστα, με τον τοπικό Μακεδονικό, ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο κ. Τροΐζι θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για να δει τις αντιδράσεις τους παρά την κούραση από τη σκληρή προετοιμασία.

Όσον αφορά στο δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 26 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με τον Ολυμπιακό, ομάδα επίσης της Γ' Εθνικής κατηγορίας, η οποία ενισχύθηκε φέτος σημαντικά και αναμένεται πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η αποστολή του Απόλλωνα θα επιστρέψει, λόγω του φιλικού, πιθανότατα μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή το βράδυ, μετά την απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στους Φιλιππαίους.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23 ΕΤΩΝ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως με βάση απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της ΕΠΟ, τρεις ομάδες της Football League δεν έχουν αδειοδοτηθεί και υποχρεούνται σε περιορισμούς στις μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα είναι κάτω των 23 ετών (με ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/1995).

Ανάμεσα στις ομάδες αυτές είναι και ο Απόλλωνας, ο οποίος κινείται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ακόμα, οι οποίοι δεν θα είναι πάνω από 23 ετών. Τα άλλα δύο Σωματεία, τα οποία δεν έχουν αδειοδοτηθεί, είναι η Σπάρτη και ο Αιγινιακός.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass