Τακτική και βιντεοπαιδεία

*Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΩΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ *ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2018 22:10

Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης(21.30) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα η οποία θα πραγματοποιηθεί εφόσον σήμερα η ΕΠΟ εγκρίνει την προκήρυξη που προτείνει η διοργανώτρια αρχή.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, τη χθεσινή προπόνηση που έγινε σε συνθήκες... αγώνα(βραδινή) ξεκίνησε με ανάλυση σε βίντεο δύο φιλικών αγώνων του Απόλλωνα Σμύρνης με Λαμία και ΟΦΗ δείχνοντας τον τρόπο άμυνας και την επιθετική ανάπτυξη του αυριανού αντιπάλου.

Στη συνέχεια έκανε τακτική εφαρμόζοντας δυο συστήματα το 3-5-2 και το 3-4-3.

Στο 3-5-2 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον και στην άμυνα οι: Γρομητσάρης, Μόρας και Χούμπτσεφ. Στα πλάγια ο Αντωνίου τοποθέτησε τον Ντέλετιτς με τον Σαχίτι ενώ αμυντικά χαφ ήταν ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ αγωνίσθηκε ο Πίτι και στην επίθεση ο Μόρσι με τον Κούνιτς.  

Στο 3-4-3 θα ξεκινήσουν ο Καρανίκας και ο Φριούι και θα μείνουν εκτός ο Μορσί με τον Πίτι.

Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Αντωνίου θα ανακοινώσει τους είκοσι που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ. Η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη δημιουργία της Super League 2 από την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με συμμετοχή 12 ομάδων. Ταυτόχρονα, ενέκρινε την προκήρυξη της Super League που προβλέπει υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας, για «να αρχίσει το πρωτάθλημα», όπως αναφέρεται.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.:

Στο θέμα έγκρισης των προκηρύξεων των Super League και Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-19:

* Να εγκριθεί η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η δημιουργία της Super League 2 από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με συμμετοχή 12 ομάδων.

* Να εγκριθεί το συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

* Να εγκριθεί «κατ΄ άρθρο» η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-19 της Super League, προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.

* Τα λοιπά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη της Football League, καθώς και ζητήματα ανόδου-υποβιβασμού από και προς τη Super League 2, τη Football League και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα ρυθμιστούν έως την έναρξη των πρωταθλημάτων στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναφορικά με το αίτημα της Super League για τροποποίηση του άρθρου 29 του Κ.Α.Π. ή την έγκριση παράτασης της προθεσμίας κατάθεσης των τηλεοπτικών συμβολαίων των ΠΑΕ στην Ε.Π.Ο. έως τις 31 Αυγούστου 2018:

* Να συζητηθούν τα αιτήματα της Super League στην Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. προς λήψη οριστικής απόφασης».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass