Επιστρέφει στη Λάρισα σήμερα ο Απόλλωνας

ΚΑΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2018 22:35

Μετά από μια εβδομάδα παρουσίας του στο βουνό και στους Φιλιππαίους Γρεβενών, ο Απόλλων Λάρισας επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν προχθές στη Σιάτιστα με τον Μακεδονικό, κερδίζοντας στη φιλική αυτή αναμέτρηση με σκορ 3-1.
«Τα παιδιά έδειξαν μια καλή εικόνα, ο προπονητής κ. Τροΐζι είδε αυτά που ήθελε και συνεχίζουμε τη δουλειά, καθώς έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε εντοπίσει», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης.
Σήμερα λοιπόν το πρωί οι παίκτες θα προπονηθούν στους Φιλιππαίους και εν συνεχεία θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.
Για μεθαύριο Κυριακή 26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με τον Ολυμπιακό.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:30 και προσφέρεται για να βγούνε τα πρώτα συμπεράσματα, καθώς ο αντίπαλος του Απόλλωνα έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του.

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Κ-19
Αγιασμός τελέσθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα, η οποία θα προσπαθήσει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League να έχει μια δυναμική παρουσία. Τον αγιασμό έκανε ο πατήρ Αθανάσιος από την εκκλησία, της Αγίας Τριάδας.
Προπονητής σημειώνεται πως είναι ο Γιώργος Καμάκας, ο οποίος θα επιδιώξει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο και να αναδειχθούν παίκτες που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass