Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΠΩΛΕΙΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2018 22:15

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος κινείται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αύριο για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης θα αντιμετωπίσει στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στις 17:00, την Α.Ε. Μεσολογγίου.


Οι «Πράσινοι» που θα δώσουν το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι τους θέλουν πρώτα να χαρούν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και να προκριθούν στην επόμενη φάση.
Και μπορεί ο αντίπαλός τους να είναι μια ομάδα που τερμάτισε 4η πέρυσι στο τοπικό πρωτάθλημα (σ.σ. πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ναυπακτιακός), όμως είναι καλά οργανωμένη, έχει πάρει τρεις παίκτες από την Γ’ Εθνική και έχει φέτος στόχο την άνοδο.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας πως πρέπει χωρίς άγχος να απολαύσουν τον αυριανό αγώνα και να ικανοποιήσουν με την αγωνιστική εικόνα, τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο.
Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα που υφίσταται είναι ο τραυματίας Λάζαρος Κουμπούρας , ο οποίος και δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Χθες το απόγευμα έγινε η τελευταία προπόνηση και όλοι οι παίκτες έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

 

ΣΤΙΣ 6/9 Ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει τελικά ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα μάθει τους αντιπάλους του.
Χθες η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε πως η ταυτόχρονη συνεδρίαση για τις προκηρύξεις της Super League και της Football League θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία και αυτό είχε σαν συνέπεια ο καταρτισμός των ομίλων να πάρει μετάθεση, για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass