Το πλάνο της ΕΠΣΛ για τους ομίλους της Β’ κατηγορίας

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2018 16:11

Συνολικά 63 ομάδες θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας οι οποίες θα κατανεμηθούν σε πέντε ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων.

Θα πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι επειδή μέχρι και χθες υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μιας ομάδας, ενδέχεται ο τελικός αριθμός να είναι 62 κάτι που θα οριστικοποιηθεί εντός των ημερών.
Στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ την άνοδο θα κερδίσουν 19 ομάδες, προκειμένου την επόμενη χρονιά (2019-20) να δημιουργηθούν δύο όμιλοι (των 16 ομάδων) στην Α1 Ερασιτεχνική.
Οι πέντε όμιλοι και ο αριθμός των ομάδων που θα συμπεριληφθούν σε καθένα από αυτούς έχουν ως εξής:
Όμιλος Φαρσάλων (12 ομάδες)
Όμιλος Ελασσόνας (12 ομάδες)
Όμιλος Ανατολικής Λάρισας (13 ομάδες)
Όμιλος Δυτικής Λάρισας (13 ομάδες)
Όμιλος Τεμπών (13 ομάδες ή 12 ομάδες εάν ο συνολικός αριθμός των ομάδων της κατηγορίας είναι 62).
Οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο ακριβής καταρτισμός των ομίλων θα οριστικοποιηθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.

Η Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Στην α’ φάση του κυπέλλου παίρνουν μέρος μόνο οι ομάδες της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 40 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων.
Η κλήρωση τόσο για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής όσο και για την α’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ θα διενεργηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ
Σε συμφωνία σταθμό αναφορικά με το ταμείο αρωγής αναμένεται να προχωρήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία θα γίνει με το ANIMUS και θα αφορά δωρεάν εγχειρήσεις αποκατάστασης τραυματισμών (χιαστών, μηνίσκου, καταγμάτων κ.λπ.) στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων του νομού. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ όπου θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Από τη γραμματεία της Ένωσης ανακοινώνεται ότι τα γραφεία θα είναι ανοιχτά σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή το απόγευμα από τις 6.00μ.μ. έως τις 9.00μ.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων ώστε να παραλαμβάνουν δελτία και να θεωρούν καταστάσεις υγείας-προσωπικών δεδομένων.
Καλούνται τα σωματεία της Α’ τοπικής κατηγορίας να καταθέσουν μέχρι σήμερα Πέμπτη όλες τις μεταβολές και τα προσωπικά δεδομένα των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να εντάξουν στη δύναμή τους για να τους έχουν διαθέσιμους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Προεπιλογή σήμερα για τις Μικτές ΕΠΣΛ
Οι τελευταίες προπονήσεις προεπιλογής για τις Μικτές ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Καλοχώρι. Από τους Ενωσιακούς προπονητές Δ. Τσέτσιλα και Ν. Φώλλα καλούνται οι ποδοσφαιριστές των σωματείων που ανήκουν στις Α’ και Α1 τοπικές κατηγορίες από τους Δήμους Λαρισαίων, Αγιάς, Τεμπών, Κιλελέρ και Τυρνάβου να βρίσκονται στο γήπεδο Καλοχωρίου.
Στις 16:00 θα διεξαχθεί η προπόνηση προεπιλογής για τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 και στις 17:30 θα ξεκινήσει η προπόνηση για τους γεννηθέντες τα έτη 2003-2004.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass