Συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ, κατά Κούγια

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2018 18:21

Με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια συνοδευόμενα με πολλά καπνογόνα και υπέρ της ΑΕΛ, πραγματοποιήθηκε χθες συγκέντρωση φιλάθλων της «Βασίλισσας», στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Ακούστηκε μεταξύ άλλων το «κουμάντο κάνουμε εμείς σε αυτήν την πόλη» και το γνωστό «βυσσινί» σύνθημα «ΑΕΛ γερά πρωτάθλημα ξανά, όπως το ‘88», ενώ οι φίλοι της ομάδας πολλές φορές καταφέρθηκαν εναντίον του μεγαλομετόχου, ζητώντας να φύγει από την ομάδα καθιστώντας σαφές, με συνθήματα και πανό, πως «η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη».
Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε χθες ο Σύνδεσμος Αλκαζάρ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: « Ήρθε η στιγμή που πρέπει να φύγεις γιατί σε αυτήν την πόλη είσαι ανεπιθύμητος» και «Η Δύναμη της ΑΕΛ είμαστε εμείς... Καιρός να το δείξουμε!!!».
Ακολούθησε πορεία, στη διάρκεια της οποίας διακόπηκε η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους. Η πορεία κατευθύνθηκε αρχικά στο άγαλμα του Αλόγου που βρίσκεται στη γέφυρα του Αλκαζάρ και εκεί υπήρξε καθιστική διαμαρτυρία μερικών λεπτών, ενώ ακούσθηκαν συνθήματα για τους νεκρούς της ΑΕΛ.
Στη συνέχεια οι φίλοι της ΑΕΛ πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ επί της οδού Κύπρου, εκεί ο κύριος όγκος παρέμεινε για μία ώρα περίπου με ιαχές και συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου και στο τέλος κρέμασαν πανό στην ταράτσα, πάνω από τα γραφεία.
Τέλος, στη χθεσινή συγκέντρωση ακούστηκαν και συνθήματα κατά ομάδων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass