Στη μάχη του κυπέλλου ο Απόλλων Λάρισας

- ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΓΗΠ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 16:30) ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ - Μ. ΤΡΟΪΖΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 22:47

Διεξάγεται αυτό το τριήμερο η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Απόλλωνα Λάρισας να ρίχνεται σήμερα στη μάχη, αντιμετωπίζοντας στον γειτονικό Βόλο (γήπ. Νεάπολης, 16:30, COSMOTE SPORT 2HD), τον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου.

Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης, δεδομένου ότι στον 2ο όμιλο μετέχουν η ΑΕΚ και η Λαμία από τη Super League. Παράλληλα η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί και ένα κρας τεστ για τους «κυανόλευκους» απέναντι σε μία ομάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Λάρισας στη φετινή Football League.
Ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με την ίδια «συνταγή» όπως και στην Ηγουμενίτσα, με τη μόνη αλλαγή ότι τη θέση του Καμπέρη στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Λίταινας. Παράλληλα ερωτηματικό αποτελεί ο Λούκας Πολέτο, καθώς γίνεται αγώνας δρόμου για την έκδοση του δελτίου του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ακολουθήσει ωστόσο την αποστολή.
Έτσι στη σημερινή αναμέτρηση ο Μαρσέλο Τροΐζι αναμένεται να παρατάξει τους Κουτογλίδη κάτω από τα δοκάρια, Κοντοέ, Σκούπρα Κουρτεσιώτη και Σουλιώτη στην άμυνα, Λούκας Ράμος και Χατζή ως ανασταλτικούς μέσους, Τασιούλη, Λίταινα στα άκρα, Marcolino σε θέση επιτελικού μέσου, και Λουκάο στην κορυφή της επίθεσης.
«Η ομάδα πιστεύω είναι έτοιμη. Πάμε να παίξουμε για τη νίκη» επισήμανε ο Μαρσέλο Τροΐζι αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Πιστεύω ότι αυτήν η εβδομάδα ήταν η καλύτερη που έχουμε δουλέψει. Οι παίκτες δείχνουν ανανεωμένοι και με μεγάλη διάθεση. Μακάρι να είμαστε το ίδιο καλά και στο παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας.
Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Γι' αυτό πρέπει να παίξουμε δυνατά και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα κυρίως γιατί θα ενισχύσει την ψυχολογία μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, γιατί αυτό μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα» κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Από τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Κουτογλίδης, Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Τασιούλης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Λουκάο, Καμπέρης, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Μπιμάι, Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης.
Η αποστολή θα γευματίσει σήμερα στις 12:30 στο «Λιμανάκι» και κατόπιν θα αναχωρήσει για τον Βόλο.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Χουάν Φεράντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Γκαρσία. Αναλυτικά η αποστολή: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Καρρίκι, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Ανδρικόπουλος, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Κορέλας, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Ενγκουεμ, Κότο, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Μάντζης, Πίσπας, Δόρης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας:
1ος όμιλος
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (σήμερα, 21:30)
Θύελλα Καμαρίου- Ηρακλής (27/9, 16:30)
2ος όμιλος
ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Λάρ. (σήμερα, 16:30)
ΑΕΚ-Λαμία (αναβλ.)
3ος όμιλος
Ιεράπετρα-Κισσαμικός (σήμερα, 16:30)
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (2/10, 17.30)
4ος όμιλος
Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης (26/9, 16:30)
ΠΑΟΚ-Άρης (26/9, 19:00)
5ος όμιλος
Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή (27/9, 16:30)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (27/9, 21:30)
6ος όμιλος
Απόλλων Παραλιμνίου-Τρίκαλα (σήμερα, 16:30)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (σήμερα, 19:00)
7ος όμιλος
Ξάνθη-ΟΦΗ (26/9, 16:30)
Νίκη Βόλου-Κασσιόπη (26/9, 19:00)
8ος όμιλος
Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου (σήμερα, 16:30)
Πανιώνιος-Λάρισα (3/10, 17.30)

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Πρόβα τζενεράλε ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Football League θα αποτελέσει για τον Απόλλωνα Λάρισας το φιλικό με τον Ηρακλή. Η αναμέτρηση οριστικοποιήθηκε για τις 6 Οκτωβρίου, μία δηλαδή εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο ακόμα δεν έχει καθοριστεί πού θα διεξαχθεί. Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το Καυτανζόγλειο, αλλά εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Η ΕΡΤ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE
Την απόκτηση (και) των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Football League έκανε γνωστή η ΕΡΤ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει ελληνικής ποδοσφαιρικής επαγγελματικής κατηγορίας έρχεται να προστεθεί στις μεταδόσεις αγώνων της Super League, της Basket League, της Volley League, της Handball Premier και της Α1 πόλο.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα των πιο δημοφιλών αθλημάτων έρχονται στην ΕΡΤ. Μετά την απόκτηση της Super League, η ΕΡΤ προχωρά στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League, της Football League, της Volley League, καθώς και των Πρωταθλημάτων Χάντμπολ Handball Premier και της Α1 Πόλο».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας εξέφρασε με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήριά της στον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Χρήστο Τσούμαρη με αφορμή τον αδόκητο χαμό της μητέρας του.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass