Το ντέρμπι ήθελε τον... δάσκαλό του

ΑΕΛ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΠΑΟ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΤΖΗΛΟΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2018 18:27

Η επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες πως ο Ελβετός, Σάντρο Σέρερ, θα είναι ο διαιτητής στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος Ελβετός και δάσκαλος στο επάγγελμα θα διευθύνει το ντέρμπι, με βοηθούς τους Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάρι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ισπανός, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν.
Ο 41χρονος, Αριστομένης Κουτσιαύτης, πυροσβέστης στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Άρτας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό που θα γίνει αύριο στις 18:15 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Αθανάσιος Κόλλιας από τον Σύνδεσμο Ηπείρου και ο Ηλίας Κωνσταντίνου από τον σύνδεσμο Πρέβεζας. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Μπερσής από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.
Στα άλλα ματς της 5ης αγωνιστικής διαιτητής του ΟΦΗ - ΑΕΚ θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα ο Λαρισαίος Τζήλος ενώ πρώτος βοηθός θα είναι ο επίσης Λαρισαίος Γκάγκας. Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:
Αναλυτικά οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής:

 

Αύριο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
18:15 ΑΕΛ – Παναιτωλικός Novasports 1HD: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κόλλιας (Ηπείρου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Μπερσής (Αρκαδίας)
19:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Τζήλος (Λάρισας), Γκάγκας (Λάρισας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας)
20:30 ΟΦΗ – ΑΕΚ Novasports 2HD: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Βλάχος (Γρεβενών).

 

Μεθαύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
16:00 Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Φωτιάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)
18:15 Λεβαδειακός – Ατρόμητος Novasports 2HD: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Σέχος (Κιλκίς), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων)
19:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Κουμπαράκης (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.:Σταθόπουλος (Αχαΐας)
20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Novasports 1HD: Σέρερ (Ελβετία), Γιοσίποβιτς (Ελβετία), Μπεκίμ (Ελβετία), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Μαρίν (ΚΕΔ/ΕΠΟ).

 

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018
19:00 Λαμία - Ξάνθη ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Τσαμούρης (Πειραιά), Σαμοΐλης (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Τάπραντζης (Αιτ/νίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass