Τίμησαν τη μνήμη του Δημ. Ζαχείλα

ΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α.Ο. BARAZE ΠΗΝΕΙΟΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2018 15:30

Τη μνήμη του Δημήτρη Ζαχείλα τίμησαν προχθές το απόγευμα, Α.Ο.Baraze/Πηνειός, Ιπποκράτης και Μαρίνος Αντύπας, σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο «Γ.Μητσιμπόνας».

Το τουρνουά ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανταλλαγή λαβάρων. Η ομάδα του Πηνειού έδωσε μια ανθοδέσμη η οποία και αποδόθηκε στην οικογένεια του Δ. Ζαχείλα. Από την πλευρά του Μαρίνου Αντύπα ειπώθηκαν τα εξής: «Δύο χρόνια μετά την άτυχη στιγμή που χάσαμε τον φίλο και συμπαίκτη Μήτσο, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε μ' αυτό το τουρνουά που ελπίζουμε να καθιερωθεί. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι' αυτό. Επιλέξαμε να καλέσουμε δύο ομάδες από τη συνοικία του Ιπποκράτη, τη γειτονιά του. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τα σωματεία ΑΟ Ιπποκράτης και ΑΟ Baraze Πηνειό.

Να τονίσουμε ότι η τοποθέτηση απινιδωτών στα γήπεδα και τα αντίστοιχα σεμινάρια είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά πάγιο αίτημά μας είναι η ύπαρξη γιατρού σε κάθε αθλητικό κέντρο όπως υπήρχε παλιότερα στο ΕΑΚΛ. Και μέσα από αυτό το τουρνουά μάς δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούμε και να δημοσιοποιήσουμε αυτό το αίτημα.

Τέλος να ευχηθούμε να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό σε καμία ομάδα, μιας και αθλητισμός σημαίνει χαρά και ζωή. Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του Δημήτρη. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και άλλα δυσάρεστα. Να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές, την ΕΠΣΛ και τον ΑΟΔΛ για την παραχώρηση του γηπέδου». Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαρίνος Αντύπας - Πηνειός          0-0

Πηνειός - Ιπποκράτης        0-0

Ιπποκράτης - Μαρίνος Αντύπας   2-0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass