Πέντε οδηγοί της ΛΑΜΚΕ στην ανάβαση Καστανιάς

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2018 15:22

Πέντε οδηγοί της ΛΑΜΚΕ θα συμμετάσχουν σήμερα Σάββατο 29 και αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην 4η ανάβαση Καστανιάς, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (ΣΜΑΚ) και αποτελεί τον 4ο αγώνα για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Η παρουσία της ΛΑΜΚΕ λοιπόν θα είναι δυνατή και ενδιαφέρουσα, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή οι έμπειροι αθλητές που διεκδικούν τίτλους, αλλά και νέοι στο προσκήνιο αγωνιζόμενοι.

Ο Δημήτρης Κακαράντζας με το ανανεωμένο Opel Kadett Turbo, μετά την πρόσφατη ατυχία στην Πορταριά, επιθυμεί μια καλή εμφάνιση που θα διευρύνει τη βαθμολογική διαφορά που έχει μέχρι στιγμής στην κατάκτηση του Κυπέλλου στη Formula Saloon.

Ελπίδες για τον τίτλο της ΝΑΕ έχει και ο Κώστας Κουτσοδήμος με το Peugeot 106 rallye, ο οποίος παρακολουθεί επίσης όλους τους αγώνες του θεσμού στην κατηγορία έως 1.600cc.

Ο Ιορδάνης Χορίδης θα συμμετέχει για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα με το Peugeot 106 δηλωμένο στην FSA εξερευνώντας τις νέες αλλαγές στο αυτοκίνητό του.

Πρώτη φορά στους αγώνες γενικώς με ένα νέο αγωνιστικό για τον Αλέξανδρο Ζήσαρο, με ένα Citroen Saxo N2 με αρχικό στόχο τη διασκέδαση, την εκμάθηση και την αποκόμιση εμπειριών.

Η επιστροφή του Λάζαρου Σκουλαριώτη στους αγώνες ως οδηγού είναι γεγονός. Η δυνατή BMW E11 είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά από δύο χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass