Άτυχος για 3η φορά ο Βαγγέλης Μόρας

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2018 22:11

Άτυχος για 3η φορά στάθηκε φέτος ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αποχώρησε τραυματίας στο 40’ της αναμέτρησης, σε μια προσπάθειά του στην περιοχή των γηπεδούχων, πιεζόμενος από τον Μπανανά.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ξάνθη, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στα «Πηγάδια» και θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική της Super League.

Μια απουσία σημαντική καθώς ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός ήταν πολύ καλός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και με την παρουσία του στα παιχνίδια που ακολουθούν, θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό.

Επίσης, δεν θα αγωνιστεί και ο Μόρσι ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες (άδικη η δεύτερη) στη Νέα Σμύρνη.

Κατά τα άλλα οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν χθες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και με δεδομένες τις απουσίες των Μόρα, Μόρσι, ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στον Πανιώνιο.

Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη όπου οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε νέα διακοπή του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής.

Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗ-ΑΕΛ

Ο ρέφερι, Γιώργος Λάμπρου, από την Ένωση Εύβοιας, κλήθηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 19:00 στο γήπεδο, Ξάνθη FC Arena.

Συνεργάτες του θα είναι ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Ένωση Αθηνών και ο Γιώργος Γιαννίκος από την Ένωση Πειραιά, 4ος ο Φώτης Φωτιάδης, από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Για 2η φορά ο εν λόγω διαιτητής σφυρίζει σε αγώνα της

Σούπερ Λίγκας, ενώ είναι η πρώτη φορά που διευθύνει

παιχνίδι των δύο ομάδων. Αναλυτικά οι ορισμοί στα υπόλοιπα παιχνίδια:

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (6/10)

18:15 Πανιώνιος – Άρης: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπαλτάς, Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.Αποστόλης Κουρκούνας(Χανίων)

19:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός : Σκουλάς (Θεσσαλίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), παρ.Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου)

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (7/10)

16:00 Λαμία – ΟΦΗ: Ευαγγέλου, Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.Νικόλαος Αγαδάκος(Πειραιά)

18:15 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης : Τάσης, Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ. Θάνος Νικολακόπουλος(Αθηνών)

19:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Κοτσάνης (Δράμας), Παλαμίδας (Λακωνίας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ. Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών)

20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κριστόφερσεν, Ράσμουσεν, Χούμελγκααρντ (Δανία), 4ος Θανάσης Τζήλος(Λάρισας), παρ. Lindberg Leif (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass