Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2018 18:04

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ αποτελούμενη από τους νομικούς κ.κ. Κ. Κουτσογιάννη, Θ. Γάτσιου και Θ. Παπαθεοδώρου, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Στη Λάρισα 2012 για παράβαση του άρθρου 16 παρ. 1, 4 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων (μη έκδοση κάρτας πάγκου προπονητή) επιβάλλει χρηματική ποινή 75 ευρώ.
Αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης της Προοδευτικής Ανάβρας για την επόμενη συνεδρίαση.
Στην Αναγέννηση Φ. για τη συμπεριφορά του προπονητή της κατά τη διάρκεια του αγώνα (29/9) με τη Βαμβακού (παράβαση άρθρου 11 παρ. 1, 3 ΠΚ) επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.
Στον Κίσσαβο Συκουρίου, που δεν κατήλθε να αγωνιστεί στον αγώνα της 29ης Σεπτεμβρίου με τον Φαλανιακό, επιβάλλει τις ακόλουθες ποινές: Απώλεια του εν λόγω αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ του Φαλανιακού, αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς και χρηματική ποινή 50 ευρώ. Επίσης του επιβάλλει αποβολή από το τρέχον πρωτάθλημα και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, με συνολική ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν κατήλθε να αγωνιστεί σε 3 αγώνες (άρθρο 17 παρ. 2, 3 ΚΑΠ).

 

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ
Στον εκπρόσωπο του Τυρνάβου 2005 κ. Νικόλαο Παπανικολάου, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα (29/9) με τον ΠΟ Ελασσόνας (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ) επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.
Στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΛ Αβέρωφ κ. Θεοχάρη Κότσιβο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα (30/9) με το Μαυροβούνι (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.
Στον εκπρόσωπο του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων κ. Βασίλειο Κίτσιο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα (30/9) με την Ελπίδα Μεσοχωρίου (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.
Αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης του εκπροσώπου της Προοδευτικής Ανάβρας κ. Χρήστου Νασιάρα για την επόμενη συνεδρίαση. Ο ανωτέρω δεν έχει δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο την επόμενη αγωνιστική, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 3 ΠΚ.
Στον προπονητή του σωματείου Αναγέννηση Φ. κ. Νικόλαο Θεοχαρόπουλο για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα (29/9) με τη Βαμβακού (παράβαση άρθρου 11 παρ. 2 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 αγωνιστικές.

 

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Ντουνούδης Γ. (Τύρναβος 2005): 2η κίτρινη (1αγ.+10 ευρώ)
Χατζηγρηγορίου Α. (Αργυροπούλι): 2η κίτρινη (1+10)
Πατρίκης Θ. (Αβέρωφ): 2η κίτρινη (1+10)
Τζορμακλιώτης Χ. (Τερψιθέα): Αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας (1+10)
Βασιλόπουλος Κ. (Βασιλί): 2η κίτρινη (1+10)
Παληγιάννης Κ. (Συκέα): 2η κίτρινη (1+10)
Δέλλας – Καραγεώργος Α. (Κουλούρι): Εξύβριση αντιπάλου (2+20)
Λένας Χ. (Παραπόταμος): Εξύβριση αντιπάλου (2+20)
Παπαδόπουλος Α. (Υπέρεια): 2η κίτρινη (1+10)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass