Κώστας Κατσάρας: "Κερδίσαμε δίκαια"

* Γιάνν. Ποντίκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2018 15:38

Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Ελασσονίτης προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Ποντίκας έσπευσε να συγχαρεί τον τεχνικό του Οικονόμου Κώστα Κατσάρα και εκείνος του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια για την ομάδα της Καρδίτσας.

Στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, από τα παιδιά.

Νομίζω πως ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι, απλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή.

Κερδίσαμε δίκαια και είναι οφθαλμοφανές αυτό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια και στην άξια νεανική ομάδα της Καρδίτσας που προσπάθησε καθαρά και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή θα παλεύουμε για το καλύτερο».

Γιάννης Ποντίκας (Αναγέννηση Καρδίτσας): «Συγχαρητήρια στον Οικονόμο για τη νίκη του. Κρατάμε, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στον Αλμυρό, την καλύτερη εμφάνιση την οποία είχαμε. Το έχουμε ξαναπεί, αργήσαμε να στηθούμε σαν ομάδα, ακόμα ψάχνουμε την ταυτότητά μας μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα θα είναι μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, τα παιδιά κάνανε την προσπάθεια την οποία έπρεπε να κάνουν και νομίζω πως ειδικά το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε λίγο στις λεπτομέρειες.

Σε μια φάση δεν αντιδράσαμε σωστά από ένα πλάγιο άουτ και δεχτήκαμε το γκολ.

Από κει και πέρα δεν σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε πατήματα και βαθμούς μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια την οποία κάνανε και ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μας στηρίζει και είναι συνεχώς στο πλευρό μας».

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ

80 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Διαφορετική ήταν η χθεσινή μέρα για τον γκολκίπερ Παναγιώτη Νούσια , ο οποίος για 2 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και χθες, έπαιξε ανελλιπώς 80 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να αντικατασταθεί ούτε λεπτό!

Ωστόσο, στο χθεσινό παιχνίδι ο αρχηγός και σημαία του Οικονόμου Τσαριτσάνης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού και συνεχώς έδινε οδηγίες από τον πάγκο στον ταλαντούχο πορτιέρο Βασίλη Αναστασίου, ο οποίος τον αντικατέστησε επάξια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass