Λευκός καπνός μέσα από τις… Καμινάδες για τον Οικονόμο

*Η ομάδα της Τσαριτσάνης με γκολ του Μουλτσιά κέρδισε την Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2018 22:26

Την πρώτη του νίκη στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, κερδίζοντας στο γήπεδο των Καμινάδων την Αναγέννηση Καρδίτσας, με σκορ 1-0.

Το γκολ για τους «Πράσινους» που χθες αγωνίστηκαν με μπλε φανέλες, σημείωσε στο 62' της αναμέτρησης ο Μουλτσιάς, με κοντινό πλασέ.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια με την πρέπουσα σοβαρότητα, προσπαθώντας από την αρχή να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

Έτσι κάλυψε την απώλεια από την εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση με νέα παιδιά, ανάμεσά τους και οι Λαρισαίοι Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Καραμπίνας, όπως και ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λ. Θοδωρής Λουκάς, πάλεψε φιλότιμα, όμως δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα, όπως είναι ο Οικονόμος.

Στο 9' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Οικονόμο, όταν ο Καλφούντζος σούταρε από μακρινή απόσταση, όμως ο γκολκίπερ Π. Αναστασίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.

Η Αναγέννηση για πρώτη φορά στο 22' με τον Τζέλλο προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής της δεν είχε αποτέλεσμα.

Σε εκτέλεση φάουλ του Χάμου στο 26' η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 36' ο Γαλάνης άλλαξε την μπάλα με τον Μουλτσιά, επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Καρδίτσας.

Αμέσως μετά στο 37' από αριστερά ο δραστήριος Καραμπίνας έβγαλε την ωραία παράλληλη σέντρα, στην περιοχή ο Παπαδημητρόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι, όμως το πλασέ του σταμάτησε στον αντίπαλο πορτιέρο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Τσαριτσάνη έχασε και εκείνη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσαμάγκα να πιάνει την κεφαλιά και τον Αναστασίου να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Με σκορ 0-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και στην επανάληψη στο 56', σε αδύναμο σουτ του Παπαδημητρόπουλου ο γκολκίπερ του Οικονόμου μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 62' έγινε το 0-1. Από δεξιά εκτέλεσε πλάγιο άουτ ο Γκαμπέτας, ο Χάμος κέρδισε την πρώτη κεφαλιά, στη συνέχεια ο Κουμπούρας δεν βρήκε την μπάλα και με εξ' επαφής κοντινό πλασέ ο Μουλτσιάς την έστειλε στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα στο 63', ο Γκαμπέτας επιχείρησε το σουτ και σαν από μηχανής Θεός ο Δ. Αλεξίου πάνω στη γραμμή απέκρουσε την μπάλα με κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 75' η Αναγέννηση απείλησε και με τον Βαταμίδη να σουτάρει από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Κοντά στο 0-2 έφτασε η Τσαριτσάνη στο 81', όταν ο Κουμπούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Κατσαμάγκας βρήκε τον Χάμο ο οποίος σούταρε άουτ.

Και στο 83' σε σουτ του Ευθ. Αλεξίου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και ο Οικονόμος πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, ενώ η Αναγέννηση με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της πάλεψε φιλότιμα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια αλλά και ενίσχυση, για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι διεξήχθη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και στο τέλος παρά την ήττα, οι 400 φίλοι της Αναγέννησης με συνθήματα παρότρυναν τους παίκτες να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Τσέτσιλα (Γρεβενών), ενώ και οι συνεργάτες του κ. Θεοδόσιος Φαλτάκας (Γρεβενών) και Κωνσταντίνος Λεωνίδας (Τρικάλων), είχαν γενικά σωστές υποδείξεις.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Τζέλλος (27')/ Μουλτσιάς(22'), Καραλούλης (42').

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Ποντίκας): Αναστασίου Π., Ξανθόπουλος, Καραμπίνας (83'Αναγνώπουλος), Αλεξίου Δ., Τεπεκερίδης, Τζέλλος (68'Γκούρλας), Λουκάς(79'Γόρδιος), Βαταμίδης, Πρίφτι, Καρβούνης, Παπαδημητρόπουλος (65'Αλεξίου Ευθ.).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου Βασ. , Περτζιόνι, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Καραλούλης (90’ +1 Μπουμπουνάρας), Μιφτάρι (54'Γκαμπέτας), Μουλτσιάς (71'Πετράκης), Χάμος, Κατσαμάγκας (83'Ντούφας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass