ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 13ο ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 6 ΚΑΙ 1,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Μαραθώνιος Κολυμβητικός Αγώνας «Φιλοκτήτης 2018»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 16:19

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρέτησε και σιγά-σιγά να οδεύουμε προς την καρδιά του χειμώνα, όμως τα παράλια του νομού Λάρισας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν μια σπουδαία διοργάνωση.


Συγκεκριμένα, για 13η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Κολυμβητικός Αγώνας ανοικτής θάλασσας «Φιλοκτήτης», ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός που αποτελεί ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την περιοχή. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι συμμετοχές ερασιτεχνών αθλητών της κολύμβησης, από τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο και από άλλες περιοχές της Ελλάδος με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 14 έως 67 ετών!

ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές.
Την κλασική και αγαπημένη παράκτια διαδρομή των 6 χιλιομέτρων, η εκκίνηση της οποίας θα δοθεί από την παραλία της Κάτω Σωτηρίτσας στις 12 το μεσημέρι. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Βελίκας στην οργανωμένη ακτή μπροστά από το καφέ «Spitaki».
Για πρώτη φορά υπάρχει και διοργάνωση μικρής διαδρομής απόστασης 1,5 χιλιομέτρου και θα πραγματοποιηθεί σε τριγωνική διάταξη. Η εκκίνησή της θα γίνει αμέσως μετά την έναρξη της μεγάλης διαδρομής, περίπου στη 1 το μεσημέρι.
Συνδιοργανωτές του 13ου «Φιλοκτήτη» είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης, ο Δήμος Αγιάς και το καφέ «Spitaki».
Χορηγοί του αγώνα είναι το καφέ «Μικέλ» και ο Πολιτιστικός Συλλόγος Βελίκας «Φιλοκτήτης».
Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ανέρχεται στα 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο e-mail topalis.k@gmail.com. Επίσης είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση που θα πιστοποιεί ότι είναι υγιείς.
Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στελεχώνουν και τη φετινή χρονιά οι κ. Νίκος Ντάγκας, Κώστας Τοπάλης και Άρης Γαλάτος.
Οι αθλητές θα βραβευτούν για την προσπάθειά τους σε μια σεμνή τελετή με τη λήξη των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά t-shirts, μετάλλια και διπλώματα, ενώ θα τους προσφερθούν τοπικές λιχουδιές και εδέσματα, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελίκας «Φιλοκτήτης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass