Τζ. Φέστα: «Παίξαμε πραγματικό ποδόσφαιρο»

Γ. ΛΥΡΩΝΗΣ: «Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 22:06

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έπαιξε πραγματικό ποδόσφαιρο» και αναμένει - όπως τόνισε - την ίδια εικόνα και στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Την ανωτερότητα της ΑΕΛ υπογράμμισε και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Γιώργος Λυρώνης. Αναλυτικά οι τεχνικοί των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:

 

Τζιανλούκα Φέστα:

«Πραγματικά το διασκέδασα σήμερα (σ.σ. χθες) βλέποντας την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο, επειδή παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, με «passing game», δηλαδή παίξαμε πραγματικό ποδόσφαιρο.
Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αφού όταν παίζεις με μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Έκανα πολλές αλλαγές και είδα ότι υπήρχε πολύ καλή ανταπόκριση.
Τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό και το οποίο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Γι’ αυτό πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας και να είμαστε έτοιμοι».
-Τι κρατάτε από το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι εκτός από τη νίκη;
«Είδα πολύ καλό και ομαδικό πνεύμα, επιτέλους σκοράραμε πολλά τέρματα και γενικά είδα καλή απόδοση, καλό χαρακτήρα, και περιμένω το ίδιο να δω και στο επόμενο παιχνίδι».

 

Γιώργος Λυρώνης:

«Να πω συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί έκανε πραγματικά ένα καλό παιχνίδι και κέρδισε δίκαια. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε άλλον στόχο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μας ενδιέφερε το παιχνίδι αυτό. Δυστυχώς όμως ο βαθμός δυσκολίας ήταν πάρα πολύ μεγάλος για μας. Παρ’ όλα αυτά έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Κατά διαστήματα είχαμε καλές στιγμές και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας είναι το πώς θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει στο πρωτάθλημα».
* * *
Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι Γκέρτι Χοτζάλι και Αντώνης Αμαραντίδης, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ άλλων τα εξής:

 

Γκέρτι Χοτζάλι:

«Καταφέραμε να κερδίσουμε και ήταν σημαντικό γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας γιατί έχουμε πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Αφήνουμε το κύπελλο πίσω και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα στη Λειβαδιά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πάμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

 

Αντώνης Αμαραντίδης:

«Αρχικά να πω συγχαρητήρια στη Λάρισα, ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από εμάς και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Ξέραμε ότι είχαμε λιγότερες πιθανότητες από τον αντίπαλό μας, άλλωστε ο στόχος μας είναι πιο πολύ το πρωτάθλημα, αλλά το παλέψαμε. Η Λάρισα ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass