Κάτι γίνεται με το πόλο...

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ 12-9 ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2018 22:35

Δυναμική αρχίζει να αποκτάει το Λαρισινό πόλο που φέτος έχει την ομάδα γυναικών του ΝΟΛ στην Α1 εθνική και των ανδρών στην Α2 εθνική.

Αυτό φάνηκε και στη χθεσινή πρεμιέρα της Α1 εθνικής γυναικών, όπου τα κορίτσια του ΝΟΛ έχασαν στην πρεμιέρα από τη Γλυφάδα με 12-9 παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα με δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας. Μάλιστα αν δεν υπήρχαν οι παλινωδίες για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Λάρισα, αφού λύθηκε χθες το πρωί το θέμα λόγω της μη αδειοδότησης της εγκατάστασης και έγινε με ευθύνη του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη, που έδωσε άδεια για είκοσι μέρες, μέχρι να τοποθετηθεί το σύστημα της παθητικής πυρασφάλειας, θα είχε περισσότερο κόσμο από τα 200 άτομα που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Με δεδομένο μάλιστα ότι την ίδια ώρα γινόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας του κυπέλλου Ελλάδας Απόλλωνα Λάρισας-ΑΕΚ. Στον αγώνα βρέθηκε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Κατσαρός, που είπε ότι τον εντυπωσιάζει η λαρισινή παρουσία στο πόλο ενώ εγκωμίασε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που στηρίζει τον υγρό στίβο με εγκαταστάσεις και εκδηλώσεις. Στον αγώνα ο ΝΟΛ παρατάχθηκε χωρίς τρεις παίκτριες τις Τζήμα, Μπενέκου και Μπελέγρη αλλά έδειξε ότι ο στόχος της παραμονής είναι στις δυνατότητες των παικτριών του Γιώργου Ευαγγελού. Η ομάδα του ΝΟΛ στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ και μέχρι το ημίχρονο (5-6) είχε προβάλει σημαντική αντίσταση. Στη συνέχεια η Γλυφάδα έδειξε την ανωτερότητά της και κέρδισε με 12-9. Οκτάλεπτα: 2 – 1, 5 – 6, 8 – 10, 9 – 12. Να σημειώσουμε πως παρατηρητής ήταν ο κ. Αργυρός, διαιτητές οι κ. Σπανούδης και Χατζηγούλας, σημειωτής Α’ η κ. Τάσιου, χρονομέτρης αγώνα ο κ. Μπαλαμπάνης και χρονομέτρης 30’’ η κ. Νάνου. ΝΟΛ (Ευαγγελός): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1,Χασιώτη 2, Μ. Μπαλάτσα 2, Τσιγαρίδα 2, Τοκίνι 1, Κους 1, Ν. Μπαλάτσα, Λαμπρονίκου, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Καλογιάννη. ΓΛΥΦΑΔΑ (Σαλάχας): Καρύτσα, Καλαργυρού 1, Μαμόγλου 3, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 2, Φραγκιουδάκη 1, Κοντογιάννη 4, Λούδη, Κόλλια, Ακριτίδου, Κοντονή, Γαλιατσάτου. • Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟΛ, είναι την ερχόμενη Τετάρτη, πάλι στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ με τον Νηρέα Χαλανδρίου για τη 2η αγωνιστική.

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ

Με νίκες των φαβορί άνοιξε σήμερα η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης Γυναικών. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στον Άλιμο 15-2 του τυπικά γηπεδούχου Εθνικού, ενώ η Βουλιαγμένη συνέτριψε στον Λαιμό με 17-2 το Ρέθυμνο.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Βουλιαγμένη-Ρέθυμνο 17-2 Εθνικός-Ολυμπιακός 2-15

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΟΛ-Γλυφάδα 9-12 ΝΕ Πατρών-Νηρέας Χαλ. 9-8

Του Σωτ. Κέλλα

Φωτ. Λεων. Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass