Αλώβητος και στο Ελευθεραί ο Φαλανιακός

Κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Ηρακλή με 1-0 και διατήρησε το αήττητο αλλά και την πρώτη θέση στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ * Στη 2η θέση ο Σμόλικας που νίκησε, στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, τον Αετό Μακρυχωρίου με 1-0 κι έτσι το «El clasico» της Φαλάνης το ερχόμενο Σάββατο αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 22:10

Ο Φαλανιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Ελευθερών, διατηρώντας έτσι το αήττητο και αύξησε στους 2 βαθμούς τη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο «χρυσός» σκόρερ που «χτύπησε» στο 86’ και παράλληλα η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ήταν ο Χρ. Λυγούρας.

Στη 2η θέση αναρριχήθηκε ο Σμόλικας Φαλάνης που νίκησε με 1-0 σ’ ένα ακόμα ντέρμπι της χθεσινής ημέρας τον Αετό Μακρυχωρίου και πλέον το «el clasico» της Φαλάνης το ερχόμενο Σάββατο αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στον Αμπελώνα ο τοπικός Αμπελωνιακός, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων (1-1), ενώ το γκρουπ των πρωτοπόρων πλησίασαν οι ΠΟΕ και Δωτιέας, οι οποίοι επικράτησαν του Δαμασιακού με 2-0 και της Λάρισας 2012 με 2-1 αντίστοιχα.

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-0 επί του Τυρνάβου, ο Αετός Αμυγδαλέας αν και άνοιξε το σκορ μέσα στο Αργυροπούλι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, έφυγε ωστόσο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στις αποσκευές του, ενώ τέλος το Κιλελέρ πρόσθεσε άνευ αγώνα (λόγω Κισσάβου Συκουρίου) τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στην «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική:

Ηρακλής Λάρ.-Φαλανιακός    0-1

ΠΟ Ελασσόνας-Δαμασιακός    2-0

Βλαχογιάννι-Τύρναβος 2005  2-0

Δωτιέας Αγιάς-Λάρισα 2012  2-1

Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Φ.   1-1

Αργυροπούλι- Αμυγδαλέα     1-1

Σμόλικας – Μακρυχώρι  1-0

Συκούριο- Κιλελέρ     0-3 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός 14-4 20

Σμόλικας   14-9 18

Αμπελωνιακός    12-5 17

Ηρακλής Λ. 17-9 16

Π.Ο.Ε.     14-6 15

Δωτιέας    13-5 15

Αχιλλέας Φ.     10-8 13

Αργυροπούλι     11-8 12

Μακρυχώρι  12-10 11

Κιλελέρ    11-12 10

Τύρναβος 2005   9-10 10

Βλαχογιάννι     9-15 6

Λάρισα 2012     7-13 6

Δαμασιακός 5-11 6

Αμυγδαλέα  5-14 3

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/11, 15:00)

Βλαχογιάννι     -    Αργυροπούλι

Τύρναβος 2005   -    Ηρακλής Λάρ.

Αμυγδαλέα  -    Δωτιέας Αγιάς

Φαλανιακός -    Σμόλικας

Λάρισα 2012     -    ΠΟ Ελασσόνας

Μακρυχώρι  -    Αμπελωνιακός

Δαμασιακός -    Συκούριο (3-0 ά.α.)

Κιλελέρ    -    Αχιλλέας Φ.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Φαλανιακού που πέρασε νικήτρια από την πιο δύσκολη έδρα της κατηγορίας, διατηρώντας το αήττητο και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με προβάδισμα 2 βαθμών.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, δύναμη, πάθος, καλό ρυθμό και το οποίο, όπως έδειξε, θα κρινόταν στο γκολ.

Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του Ηρακλή, η οποία είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή των κινήσεων και άξιζε κάτι περισσότερο, ωστόσο πλήρωσε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις προϋποθέσεις που δημιούργησε για το γκολ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 11’ όταν ο Φορτομάρης βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Νάστα και αυτός με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η απάντηση του Φαλανιακού ήρθε στο 15’ με τους Ιωαννίδη και Λεσάι, τα διαδοχικά πλασέ των οποίων δεν καρποφόρησαν.

Στο 19’ ο Χριστίδης βρέθηκε σε θέση βολής, μετά τον ωραίο συνδυασμό με τον Φώτο, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 26’ καταγράφηκε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή για τον Ηρακλή με τον Γκιουρσάνη, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά αλλά ο Μπιμπλιτζής μπλόκαρε την μπάλα στην κλειστή γωνία.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους (στις καθυστερήσεις) ανήκει και αυτή στον Ηρακλή, με τον Χριστίδη να εκτελεί φάουλ και τον Μπιμπλιτζή να διώχνει με γροθιές.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής πίεσε ακόμα περισσότερο, μετέφερε το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό του γηπέδου και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 67’ όταν ο Γκιουρσάνης απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά για να διώξει σε κόρνερ ο Μπιμπλιτζής.

Στο 79’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αρχικά με τον Καπετάνιο, το κοντινό πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Μπιμπλιτζής και στην εξέλιξη της φάσης με τον Ρέψη, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε προ της γραμμής (κι ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης) ο Μαχαίρας.

Κι ενώ ο Ηρακλής αδυνατούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Φαλανιακός -που στο 84’ είχε ένα καλό σουτ του Τσιάκου- κατάφερε να σκοράρει.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 86’ με τον Φαλανιακό να βρίσκει τη λύση από τον πάγκο, αφού το γκολ ήταν απόρροια συνδυασμού δύο παικτών που είχαν μπει σαν αλλαγή. Ο Δημητρέλης επιχείρησε από τα δεξιά μία σέντρα σουτ, ο Χρ. Λυγούρας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραναστάση, γράφοντας έτσι το 0-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης και παρά τις επίμονες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν άλλαξε κάτι, κι έτσι ο Φαλανιακός έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής (Μάνος-Μπράμης) που κράτησε τις ισορροπίες και ήταν αρκετά καλός σ’ ένα δυνατό παιχνίδι (τα όποια λάθη δεν επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου, Πατσής), Ν. Φορτομάρης (86’ Ράχης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Θ. Ντιντής, Γκιουρσάνης, Γκατζούλης, Φώτος, Νάστας (78’ Καπετάνιος), Χριστίδης (63’ Ρέψης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Παππάς (41’ λ.τ. Μάνικος), Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Β. Λυγούρας, Γ. Πανταζής, Μπλέντι, Ιωαννίδης (76’ Δημητρέλης), Τσιάκος (85’ Αλατάς), Λεσάι (64’ Χρ. Λυγούρας).

ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Χάρη στο γκολ του Μπέτση στο 71ο λεπτό ο Σμόλικας Φαλάνης έκαμψε την αντίσταση του πολύ καλού Αετού Μακρυχωρίου (1-0) και αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πολύ καλό παιχνίδι, με δύναμη, πάθος και ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο κάποια ομάδα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο δεκάλεπτο 60’-70’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να σκοράρουν με το διαγώνιο σουτ του Μπέτση (70’).

Ο Αετός πίεσε στη συνέχεια για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας την πιο μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν ο Σουφχάρας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Σμόλικας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 81’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κακαβίτσης που χάνει το «el clasico» του ερχόμενου Σαββάτου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Μανακούσιος Θ., Σέτζας (75’ Καρέντζος), Σκούπρας, Μπέτσης, Μακρής, Μολάς, Μάτος (80’ Λάλλος), Σπανός (55’ Μανακούσιος Δ.), Κακαβίτσης.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Μάρκο, Γκαμπέτας, Σουφχαράς, Τσαντούλης, Κλαούσης, Τσιούτσιας, Παϊτέρης, Φουσίκας (60’ λ.τ. Τζίκα Ντ.), Μαλάκος, Κλούρας.

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μια ανάσα από το να συνδυάσει την επιστροφή του στη φυσική του έδρα με νίκη βρέθηκε ο Αμπελωνιακός, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Φλέγγα μετά από συνδυασμό με τον Αλεξανδρή (οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφσάιντ σ’ αυτή τη φάση), ενώ στο 35’ ο Νικολακούλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, για να παραμείνει έτσι το 1-0 στο α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι μεν γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ για να σιγουρέψουν τη νίκη τους έχοντας ευκαιρίες με τους Ψύρρα, Αλεξανδρή και Χατζούλη, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 75’ με τον Βούλγαρη.

Τελικά στις καθυστερήσεις (90’+2’) και στο δεύτερο διαδοχικό κόρνερ, ο Ζιώγας με κεφαλιά νίκησε τον Τράντο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 αποτρέποντας την ήττα για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσαλων.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Φουδούλης, Γούτος, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Φλέγγας, Νικολακούλης, Χατζήνας, Αλεξανδρής (78’ Τεκέδης), Ψύρρας (87’ Καρυπίδης), Βαλατσός (62’ Βούκιας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Μπαταβάνης, Κατσανάκης, Πετράκης (71’ Τσούλης), Τλούπας, Μάντζαρης, Κομισόπουλος, Γιαννολόπουλος (46’ Ζιώγας), Ταστεμερίδης (85’ Αλαμάνης), Κούμρια (61’ Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Βούλγαρης.

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΕ

Μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Π.Ο. Ελασσόνας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο (ιδίως στο β’ ημίχρονο) επικράτησε δίκαια του «ψυχωμένου» Δαμασιακού με 2-0.

Το ματς – «γειτονικό ντέρμπι» της Ελασσόνας, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, είχε δύναμη και ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι στο α’ ημίχρονο, ενώ οι Ελασσονίτες του Ζήση Ζιάγκα ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και παίζοντας σοβαρά κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα, που τους χάρισαν και το βαθμολογικά πολύτιμο «τρίποντο».

Φάσεις – γκολ

8’: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τσιάλτας από καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ.

10’: Επίθεση των γηπεδούχων, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που από καλή θέση το δυνατό σουτ που επιχειρεί, φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Μιγδάνη.

54’: Γκολ του ΠΟΕ… «από το πουθενά», όταν ο δαιμόνιος Ματούλας κλέβει την μπάλα από αντίπαλο και από τη δεξιά πλευρά επιχειρεί έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα της άδειας εστίας του Δαμασιακού, γράφοντας το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

61’: Νέα συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ και το δυνατό σουτ του Πετάνι κάνει το 2-0.

68’: Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει. Ωραίο δυνατό σουτ του Κυρίτση υποχρεώνει τον Μιγδάνη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει σωτήρια.

76’: Σέντρα ακριβείας του Γεωργατζιά βρίσκει τον Αμπατζίδη, που με επικίνδυνη κεφαλιά από ιδανική θέση στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ από τα γκολπόστ του Γούπου.

90’: Δυνατό συρτό σουτ του Κυρίτση φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Δαμασιακού.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Γκάγκας, Γκαρέλης, Ντελέζος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Αθ., Μπούσιας, Λαγός, Νταμπώσης, Συνάπαλος(69’ Πάτσης), Παναγιώτου(72’ Σιαφαρίκας), Πετάνι, Μπαρλαγιάννης Ν.(63’ Σακοράφας) Ματούλας, Καραγκούνης(88’ Γκαντούνας).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρ. Λόλας): Μιγδάνης, Αμπατζίδης, Γεωργατζιάς (89’ Αγραφιώτης), Τσιάλτας, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης, Λούτσος, Νάτσης (89’ Χασιώτης), Δούκας (72’ Σουγλής Κ.), Σουγλής Στ. (85’ Λέτσιος), Γκαντρής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Στο β’ ημίχρονο ο Δωτιέας Αγιάς ξεκλείδωσε την άμυνα της Λάρισας 2012 και πήρε τη νίκη με 2-1, διευρύνοντας έτσι το σερί του (αφού παραμένει επί επτά σερί αγωνιστικές αήττητος).

Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο Τσατσαλίδης με κοντινό πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσατσαλίδη, ενώ στο 87’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Τσατσαλίδη να βγάζει την πάσα και τον Τσιρογιάννη να χρίζεται σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μπέη στις καθυστερήσεις.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γελαλής, Γεωργοβίτσας (84’ Χαλδούπης), Ποτόσογλου, Ντελής, Σβερκούλης (67’ λ.τ. Φουκαλάς), Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Βλάχος (60’ Τσιρογιάννης), Κορλός, Μπαλαμώτης.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (30’ λ.τ. Βιλανάκης Ι.), Δημόπουλος, Κόκκινος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Παντ. Ευθυμίου, Μπόντε Ντ., Τσιτσόπουλος (46’ Φλώρος Αντ.), Φλώρος Παν. (66’ Μπέης), Τσιαμούρας (75’ Βλιώρας).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο γήπεδο Αργυροπουλίου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Αετό Αμυγδαλέας (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 29’ όταν ο Κουρμπάτι ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Ντάλλα, για να καταλογιστεί πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Φούντας (0-1).

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 55’ με την κεφαλιά του Τσιάγκου που ισοφάρισε σε 1-1.

Περδίκης και Φούντας απείλησαν από πλευράς Αετού, ωστόσο λίγο πριν το τέλος η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιάγκο, το κοντινό πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Κωνσταντίνου.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Φουρτούνας (80’ Βουγιατζής), Σαΐτης, Χατζηγρηγορίου, Γκαραγκούνης (65’ Δίχρης), Τσιάγκος.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παραφέστας (35’ λ.τ. Ανδριανόπουλος), Καλαϊτζής, Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας, Παρασκευούδης, Τσεκούρας, Φούντας, Φιλίππου (76’ Παπαδήμος), Ντάλλας (88’ Γουναράς).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Νίκη που πέραν από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ανεβάζει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-0 επί του Τυρνάβου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 13’ όταν ο Μπαντής επιχείρησε σουτ, ο Χαλκιάς απέκρουσε και ο Αθανασούλης που ακολούθησε τη φάση με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 21’ ο Αλεξίου δέχθηκε μία ωραία μπαλιά από τον Μπαντή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Τύρναβος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 52’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πατσιωτός.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντουρας, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (72’ Μάρκου), Κοντοθανάσης, Τσανάς (86’ Ιγγλέζος), Μπαντής, Αλεξίου (89’ Βίδρας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Παπανικολάου): Χαλκιάς, Καρράς (46’ Δασκαλόπουλος), Γανός, Κουτσοκέρας, Αυλογιάρης, Μπάκος Κ., Κατσαρός (46’ Νταναβάρας), Πατσιωτός, Λόζος (64’ Κοκόμπελης), Τσούτσας (57’ Ντουνούδης), Καραλής.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass