Και τώρα το μυαλό στα Γιάννενα

*Τα χθεσινά αποτελέσματα έφεραν ικανοποίηση

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 22:00

Η προχθεσινή ισοπαλία της ΑΕΛ στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό 1-1 έφερε ικανοποίηση τελικά στη λαρισινή ομάδα αφού συνδυάστηκε και με τα δύο χθεσινά ισόπαλα αποτελέσματα στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία) και την Κρήτη (ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης) με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να βρίσκεται μετά τη χθεσινή αγωνιστική στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η προσοχή όλων να στρέφεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17.15 στο Ael Fc Arena.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι κυριολεκτικά «πιλότος» για την ΑΕΛ αφού με νίκη θα αρχίσει να «αναπνέει» βαθμολογικά ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι στο μεταίχμιο της ζώνης του υποβιβασμού.

Προχθές η ομάδα είχε δύο πρόσωπα, ένα καλό στο πρώτο μέρος και ένα άσχημο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα σωστά ξεκίνησε το παιχνίδι βάζοντας τον Καρανίκα αριστερό μπακ και τον Γρομητσάρη δεξιά, επίσης τον Κοέφ αμυντικό χαφ δίπλα στον Μιλοσάβλιεβιτς και τον Μπαργκάν αντί του Κούνιτς στην επίθεση.

Ο τραυματισμός του Μόρα δεν έδειξε να επηρεάζει, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, την ομάδα όταν μπήκε ο Γκόλιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν υπήρξε ένα ακόμα σέντερ μπακ στη δεκαοκτάδα, παράδειγμα ο Γκοΐκοβιτς, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη αμυντικής γραμμής.

Επίσης όταν βγήκε τραυματίας ο Πίτι κανένας δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα ενώ ο Νούνιτς (πήρε τη θέση του Μπαργκάν) ήταν απελπιστικά μόνος χωρίς να έχει κάποιον για να του δίνει μπαλιές.

Και όπως έλεγε κάποιος στα αποδυτήρια, η ΑΕΛ για τον βαθμό πρέπει να «ανάψει μια λαμπάδα» στον Κρίστινσον που στο τελευταίο λεπτό σε τετ-α-τετ νίκησε τον Γιακουμάκη.

Ο αγώνας αυτός πέρασε και τώρα η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο επιστρέφει ο Φατιόν που εξέτισε την ποινή του ενώ δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Λεοζίνιο και Κάσσου που είναι τραυματίες.

Επίσης αρχίζει και υπολογίζεται ο Φριούι που χθες ήταν στον πάγκο της ομάδας.

Κρατάμε ως θετικό ότι ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι όπου κανένας παίκτης της ΑΕΛ δεν είδε κίτρινη κάρτα. Όταν βλέπουν οι παίκτες ακόμα και στην… προπόνηση κίτρινη κάρτα αυτό αποτελεί είδηση!

ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ

Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass