Αντέδρασε αργά ο Οικονόμος

*Γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Σελλάνων με 2-1 *Έχασε πέναλτι ο Χάμος στο 74', ενώ αποβλήθηκε στο 64' ο Μουλτσιάς

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 22:23

Αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αλλά ήταν αργά, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο. Σελλάνων, με σκορ 2-1, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μια ήττα, η δεύτερη συνεχόμενη για τους «Πράσινους», που στο ίδιο γήπεδο έχασαν πριν δύο εβδομάδες και από τον Αλμυρό με 3-1.

Αυτό που στεναχώρησε περισσότερο τον κόσμο αλλά και τον ίδιο τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα, είναι πως οι νεαροί παίκτες έπαθαν μπλακ άουτ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, υποχρεώνοντας την καρδιτσιώτικη ομάδα να έχει παθητικό ρόλο.

Μάλιστα ο Οικονόμος, μετά την αυστηρή αποβολή του Μουλτσιά με δεύτερη κίτρινη για θέατρο στο 62', κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Πετράκη στο 81'.

Στο 74' έχασε πέναλτι ο Χάμος και ίσως να είχε διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι, αν η μείωση του σκορ, γινόταν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Ο Α.Ο. Σελλάνων με παίκτες έμπειρους που έχουν αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζέκος, Μπιτέλης), τον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Πυργετού Τσιρογιάννη και τον λαρισαίο Δημήτρη Δημολιό που πρόσφατα μεταγράφηκε στην καρδιτσιώτικη ομάδα, στο πρώτο μέρος με γκολ των Τζέκου και Κόκκινου, έδειξε πως θα περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα, αλλά στην επανάληψη με «νύχια και δόντια» κράτησε τη σημαντική αυτή εκτός έδρας νίκη στο ντεμπούτο του Κώστα Σταματίου.

*Στο παιχνίδι που έγινε παρουσία φίλων και των δύο ομάδων σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, ο Α.Ο. Σελλάνων ξεκίνησε δυνατά και στο 16'σε προσπάθεια του Τσιρογιάννη από αριστερά, στο σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Νούσια.

Έξι λεπτά όμως αργότερα στο 22', οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κούρκουλας βγήκε τετ-α-τετ με τον Νούσια, ο γκολκίπερ του Οικονόμου απέκρουσε την μπάλα και αποδέκτης έξω από την περιοχή έγινε ο Δημοσθένης Τζέκος, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-1.

Στο 31'οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης είχαν μια καλή στιγμή, όταν σε σουτ του Τόλιου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Α.Ο.Σελλάνων και κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 39'διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σωτήρη Κόκκινο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 55'σε σουτ του Τόλιου η μπάλα πέρασε από τα δοκάρια της εστίας του Παπαδόπουλου.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Οικονόμος στο 62', όταν ο Μουλτσιάς έβγαλε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο τον Γκαμπέτα, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα των Σελλάνων, όμως δεν πλάσαρε και καθώς καθυστέρησε να σουτάρει, στη συνέχεια στο σουτ που έκανε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα.

Στο 74'η ομάδα της Τσαριτσάνης κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μπούσδρας ανέτρεψε τον Κουμπούρα, όμως από τα έντεκα μέτρα ο Σωτήρης Χάμος έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στη ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού.

Αμέσως μετά στο 75' ο Πετράκης από πάσα του Τόλιου προσπάθησε να περάσει χωρίς επιτυχία την μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο, που την μπλόκαρε και απέτρεψε το 1-2.

Ο Οικονόμος μείωσε στο 81' σε 1-2 με κεφαλιά του Μάνου Πετράκη, μετά από σέντρα του Γκαμπέτα και το παιχνίδι απέκτησε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε σουτ του Μπιτέλη στο 84'ο Νούσιος μπλόκαρε την μπάλα και στο 87' είχαμε διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Γκαμπέτα, που από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και εν συνεχεία ο Χάμος σούταρε άουτ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε στο 89'ο Χάμος από κοντά σούταρε, η μπάλα κόντραρε και χάθηκε ευκαιρία, ενώ στο 90'+2' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δραχαλίβα, στην κεφαλιά του Χάμου ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ. Τσέτσιλας από την Ένωση Γρεβενών, θεωρούμε πως ίσως και να εξάντλησε την αυστηροτητά του στην αποβολή του Μουλτσιά στο 64', ενώ στις άλλες αποφάσεις του ήταν ακριβοδίκαιος.

Καλοί οι δύο συνεργάτες του κ. Στεφούλης, Μωυσιάδης, από την ίδια Ένωση.

Κίτρινες: Γαλάνης(42'),Τόλιος(77') /Τζάνης(20'), Κόκκινος(58'), Κούρκουλας(73'),

Κόκκινη: Μουλτσιάς(49', 62')

Στο 64'απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Οικονόμου ο γενικός αρχηγός Σάκης Τζιούργανος, διαμαρτυρόμενος για την αποβολή του Μουλτσιά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ(Κώστας Κατσάρας): Νούσιος, Περτζιόνι (69'Ντούφας), Μπουμπουνάρας(25'Πετράκης), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Γκαμπέτας, Καραλούλης (46'Καραλούλης), Μουλτσιάς, Τόλιος (80'Δραχαλίβας), Γαλάνης.

Α.Ο.ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Κώστας Σταματίου): Παπαδόπουλος, Δημολιός, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (67'Υφαντής), Κούρκουλας (76'Πατσαρούχας), Τζέκος, Μπιτέλης (85'Κοντός), Κόκκινος (89'Μπαλτάς).

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ:

Μετράνε οι πόντοι στη Γ' Εθνική...

Κ. Σταματίου: «Το παιχνίδι έγινε ροντέο στην επανάληψη»

Εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις είχαμε στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, οι οποίοι ήταν ξεκάθαροι και συμφώνησαν για την εικόνα του παιχνιδιού, επισημαίνοντας τα εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Α.Ο. Σελλάνων): «Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, που αγνοούσαν τη νίκη εδώ και δύο Κυριακές. Σαφώς υπήρχε πίεση και στις δύο πλευρές, έγινε ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο.

Φαινόταν ότι θα είχαμε μια εύκολη νίκη, δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Ο Οικονόμος είχε μεγάλη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αντίθετα με τους δικούς μου παίκτες οι οποίοι έδειχναν πως είχαν επαναπαυθεί στο σκορ.

Και δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει.

Είχε ένα πέναλτι χαμένο η ομάδα της Τσαριτσάνης, έκανε γκολ το οποίο όμως θα πω πως προήλθε από παιδαριώδες λάθος δικού μου παίκτη και τελικά το παιχνίδι έγινε ροντέο.

Θα μπορούσε και να ισοφαρίσει ο Οικονόμος, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο πρώτο ημίχρονο, θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά από την εικόνα του δευτέρου. Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Τσαριτσάνης και στον συνάδελφο Κώστα Κατσάρα».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ(Οικονόμος): «Όπως σωστά ανέφερε ο κ. Σταματίου, στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος, μια ομάδα έμπειρη, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δίκαια πήρε το προβάδισμα. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε αντίδραση, ήταν πολύ καλύτεροι οι παίκτες μου, ειδικά μετά την άδικη αποβολή, η οποία πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αλλά το αποτέλεσμα μετράει, επειδή είμαστε στη Γ' Εθνική, μετράνε οι πόντοι, τρεις, ένας ή κανένας.

Εμείς σε δύο παιχνίδια συνεχόμενα στην έδρα μας, ίσως να μην έχει ξανασυμβεί, να έχουμε μηδέν πόντους.

Φυσικά οι αντίπαλες ομάδες που παίξαμε είναι πιο έμπειρες από εμάς, πιο μπαρουτιασμένες στην κατηγορία.

Το κακό με τους δικούς μου παίκτες είναι πως δεν μπορώ να τους πείσω από την αρχή, να χτυπήσουν το ματς και να μην φοβηθούν τίποτα. Γι' αυτό θα μιλήσω και με τη διοίκηση, να δούμε αν και τι πρέπει να αλλάξει, γιατί η Τσαριτσάνη έχει μια καλή ομάδα και νομίζω πως αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στον Κώστα, εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

*Μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας, έκαναν έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία και οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως ο καθένας από την πλευρά του θα εντείνει τις προσπάθειες, για να υπάρξει αποτελεσματικότητα στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass