Η Μάντσεστερ Γ. προχώρησε στην απομάκρυνση του Μουρίνιο

ΟΙ ΖΙΝΤΑΝ, ΠΟΚΕΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 16:04

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από θητεία 2,5 ετών.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι «ο Μουρίνιο φεύγει από τον σύλλογο, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον». O Ζοσέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε μετά από το καταστροφικό πρώτο μισό της σεζόν στην Premier League, στο οποίο η συγκομιδή των 26 βαθμών της Γιουνάιτεντ στα πρώτα 17 παιχνίδια είναι η χειρότερη των «κόκκινων διαβόλων» στη μεγάλη κατηγορία σε αυτό το σημείο από την αγωνιστική περίοδο 1990-91. «Ένας νέος προσωρινός προπονητής θα οριστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο σύλλογος διεξάγει διεξοδική διαδικασία πρόσληψης για έναν νέο μόνιμο προπονητή» ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος. Ο Μουρίνιο πρόκειται να λάβει αποζημίωση ύψους 22,5 εκατομμυρίων λιρών από τον σύλλογο, που συνεχίζει στους «16» του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι από τους πρώτους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν, ενώ ο βοηθός του, Μάικλ Κάρικ είναι υποψήφιος για προσωρινός αντικαταστάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass