Ωρα Κυπέλλου για τον Απόλλωνα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (15:00)

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2018 15:00

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος επιστρέφει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος στις 15:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης υποδέχεται τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Ένα παιχνίδι που έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που τρέφουν ελπίδες πρόκρισης.
Η σημερινή αναμέτρηση θα δώσει την ευκαιρία στον Βραζιλιάνο τεχνικό του Απόλλωνα να δοκιμάσει κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι ο Λούκας Ράμος είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να παίξει στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα της Football League με τον Κισσαμικό, ο Μαρσέλο Τροΐζι θα επιδιώξει να δει πώς θα μπορέσει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό με τον καλύτερο τρόπο. Όσον αφορά στην αποστολή των «κυανολεύκων», αυτή θα ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι.
«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές παικτών, προκειμένου να δούμε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στην ομάδα, με δεδομένη την απουσία του Λούκας Ράμος στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας» δήλωσε ο Μαρσέλο Τροΐζι αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λαμία και πρόσθεσε:
«Οι δοκιμές θα αφορούν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Θέλω να δώσω ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή. Αλλαγή θα έχουμε και στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς στο παιχνίδι θα ξεκινήσει ο Κουτογλίδης.
Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός.
Το σημερινό πρόγραμμα του 2ου ομίλου (15:00) έχει ως εξής:
Απόλλων Λ.-Λαμία
ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΚ    6-1    6
ΝΠΣ Βόλος     6-2    4
Λαμία    2-3    1
Απόλλων Λ.    1-9    0

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΗΛΟ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καταδίκασε με ανακοίνωσή της την επίθεση που δέχτηκε ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε εναντίον του συντοπίτη διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν αρμόζουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά το φέρνουν χρόνια πίσω και το τελματώνουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass