Δεν είχε... ρεύμα η Καλαμαριά

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ-ΑΕΛ - ΗΡΘΕ Ο ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΣ ΕΥΓΚΕΝΙ ΣΙΚΑΒΚΑ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2018 22:09

Η συσκότιση για μεγάλο χρονικό διάστημα χθες της Καλαμαριάς είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτροδότηση στο γήπεδο (είχε πρόβλημα ένας υποσταθμός και παρότι αποκαταστάθηκε στην περιοχής της Καλαμαριάς η βλάβη δε συνέβη το ίδιο και στο γήπεδο) και αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Απόλλωνα Πόντου και ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Οι δύο ομάδες βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο, χωρίς, ωστόσο, λόγω της έλλειψης φωτισμού, να καταφέρουν να... δράσουν. Ο διαιτητής Βρέσκας (Πιερίας) περίμενε την αποκατάσταση του προβλήματος, λαμβάνοντας γνώση εντούτοις ότι αυτό θα καθυστερούσε, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα, στο ίδιο γήπεδο, στις 19.30, την ώρα που ήταν ορισμένο να διεξαχθεί χθες.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε στο φύλλο αγώνα την εξής ενδεκάδα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Τριποτσέρης, Γρομητσάρης, Μπάλας, Λεοζίνιο, Πίτι, Σαχίτι, Χοτζάλι, Κούνιτς. Λογικά και σήμερα ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει το ίδιο σχήμα. ΗΡΘΕ Ο ΣΙΚΑΒΚΑ
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες και το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, ο 26χρονος (γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1992) ύψους 1.85 Ευγκένι Σικάβκα, παίκτης της Σλουτσκ μέχρι πριν λίγες μέρες.

 

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μετά τον τραυματισμό του Χούμπτσεφ στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ και την απουσία του για έξι περίπου μήνες από τον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση δύο αριστερών μπακ και ενός στόπερ. Οι συγκεκριμένες μεταγραφές γίνονται προσπάθειες να ολοκληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα.

 

ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ
« Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να συνεννοηθούν με τη NOVA και την ΕΡΤ και να σταματήσουν όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα» αυτό τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ με χθεσινή της ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου ενώ παράλληλα αναφέρει: «Σήμερα στη Λάρισα, στην έδρα της Iστορικής ομάδας μας, οι εγκληματίες μπράβοι του «συνεργείου» που από το 1996 και μέχρι και σήμερα καταστρέφει καθημερινά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έδρασαν και πάλι.
Οι ανεπάγγελτοι εγκληματίες που 22 τώρα χρόνια γίνονται πλούσιοι και αποκτούν και κοινωνική θέση στην κοινωνία του ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα τους εκάστοτε ιδιοκτήτες των λεγόμενων μεγάλων ομάδων, χτύπησαν και πάλι για να τρομοκρατήσουν διαιτητές που αντιστέκονται, ιδιοκτήτες που τολμούν να αναδείξουν τη βρόμικη και παράνομη συμπεριφορά τους χτύπησαν και πάλι.
Χτύπησαν με το θαμνάκια τον Βασσάρα, χτύπησαν τον Τσαχειλίδη, χτύπησαν τον Ζωγράφο, έκαψαν το σπίτι του Μπίκα (και παραλίγο να κάψουν τον ίδιο ζωντανό μαζί με την οικογένειά του), πυροβόλησαν με σκοπό να σκοτώσουν και τελικά σακάτεψαν τον Λίβα και σήμερα, δεν γνωρίζουμε εάν τον άφησαν ανάπηρο, τον επιστήμονα, πολιτικό μηχανικό, άριστο οικογενειάρχη και ένα από τα μεγάλα θύματα του «συνεργείου» αφού ήταν 10 χρόνια στη Β’Εθνική, τον Θανάση Τζήλο.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του Θανάση Τζήλου και από σήμερα θα κάνουμε τόσο με τον ιδιοκτήτη μας όσο και σαν ΑΕΛ αλλά και μαζί με την ΕΠΣ Λάρισας, τα πάντα για να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί».

 

 

Αναβάλλονται οι αγώνες της ερχόμενης αγωνιστικής;

Στα αποδυτήρια της ΑΕΛ συζητήθηκε με τους παίκτες ότι δεν πρόκειται να αγωνισθούν την Κυριακή με τον Ολυμπιακό γιατί δεν θα ορισθούν διαιτητές (σκέφτονται να κάνουν αποχή) λόγω του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου Θανάση Τζήλου. Πάντως οριστική απόφαση θα παρθεί σήμερα.

 

 

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Γιακιμόφσκι
ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Η ΑΕΛ μετά τους Σικάβκα, Σετσέροβιτς προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή καθώς απέκτησε τον Σκοπιανό αριστερό μπακ Νίκολα Γιακιμόφσκι. Ο παίκτης έχει ηλικία 28 ετών(γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1990 και έχει ύψος 1.87), γεννήθηκε στην Κρίβα Παλάνκα και αποτελεί εισήγηση του τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Κόμο την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στη Β’ Ιταλίας.
Ο Γιακιμόφσκι αγωνιζόταν φέτος στη Γ’ Ιταλίας και συγκεκριμένα στην Μπισκέλιε όπου μέχρι τώρα είχε 14 συμμετοχές εκ των οποίων 13 ως βασικός παίκτης.
Πέρυσι αγωνίσθηκε στη Βιτσέντζα στην ίδια κατηγορία κάνοντας 11 συμμετοχές.
Έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας και της Ουγγαρίας.

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass