#Equal Game για την 3χρονη Ελένη

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ - ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (12:00)

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:09

Την πλήρη διάσταση του #equal game, που διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην 3χρονη Λαρισαία Ελένη Μαβίδη, που προσβλήθηκε από Σάρκωμα Ewing στη σπονδυλική στήλη, έδωσαν χθες από το «Χατζηγιάννειο» φορείς και πρόσωπα που συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή διοργάνωση.


Πιο συγκεκριμένα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων και πρόεδρος του ΕΑΚΛ Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιώργος Νάκας, ο αρχηγός της επαγγελματικής ΑΕΛ και ιδρυτής του Οργανισμού Save Moras Βαγγέλης Μόρας, ο ιδιοκτήτης της A.n.d. Communication Αποστόλης Νταϊλιάνης και ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσούμαρης, που μετέφερε το μήνυμα της οικογένειας Μαβίδη, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για την ευκαιρία που τους δίνεται να συμμετέχουν σ’ έναν αγώνα ζωής, μέσω του οποίου αναδεικνύεται η απεριόριστη δυνατότητα προσφοράς του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου στο κοινωνικό σύνολο.

 

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Η πρωτοβουλία ανήκει στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και τον Σύλλογο Selecte 2017, που εδρεύει στο Αίγιο και αγκαλιάστηκε εξ’ αρχής από τον Δήμο Λαρισαίων, εκ μέρους του οποίου ο κ. Κωσταρόπουλος ζήτησε απ’ όλους τους δημότες «να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού του, καθώς δίνεται μια ακόμη δυνατότητα στη Λάρισα να αποδείξει το ανθρώπινο μεγαλείο της». Διαβεβαίωσε εξάλλου ότι «η δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός κάθε ανάλογης προσπάθειας».
Ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συνδιοργάνωση αυτή απηύθυνε απ’ την πλευρά του ο κ. Νάκας, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην ξεχωριστή παρουσία στο γήπεδο και του βετεράνου διεθνή άσου Σάββα Κωφίδη. Ευχήθηκε, δε «να πάνε όλα καλά για τη μικρή Ελένη», τονίζοντας πως «εισιτήρια του αγώνα μπορούν να αγοράσουν άπαντες ακόμη κι αν δεν είναι σε θέση να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο» κι έκλεισε με την παραίνεση «να πυκνώσουν οι προσπάθειες για τη σύνδεση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης».
Ως πρόξενος ουσιαστικά του διεθνούς και όχι μόνο του λαρισινού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση, τη σκυτάλη πήρε ο Βαγγέλης Μόρας, δηλώνοντας τη χαρά του που θα συμμετέχει σ’ έναν τέτοιον αγώνα κι επισημαίνοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς όλους τους γονείς πως «φέτος αξίζει να πάρουμε ένα δώρο λιγότερο για τους δικούς μας ανθρώπους για να κάνουμε ένα δώρο στην Ελένη». Ταυτόχρονα υπενθύμισε πως στο στάδιο, στη διάρκεια του αγώνα, στελέχη του Save Moras θα παρέχουν ενημέρωση για την προσφορά μυελού των οστών.
Έχοντας μέρος της οργανωτικής ευθύνης και της προώθησης του event, ο Αποστόλης Νταϊλιάνης στάθηκε στην ανταπόκριση του κόσμου από την ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων, δήλωσε διατεθειμένος να διαθέσει χρόνο και γνώση για κάθε αντίστοιχη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης κι ενημέρωσε ότι «με τα μέσα που διατίθενται και σε συνεννόηση με τους διαχειριστές του equalgame.com, η διοργάνωση θα αποτυπωθεί σε ένα βίντεο το οποίο θα σταλεί στους εντεταλμένους της UEFΑ κι αν εγκριθεί, θα αναρτηθεί στις επίσημες ιστοσελίδες της, γεγονός που θα δώσει διεθνή προβολή τόσο στην πόλη της Λάρισας, όσο και στο σύνολο των δημοτών της».

 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
Τέλος, ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσούμαρης, δηλώνοντας πως αισθάνεται τιμή για την εκπροσώπηση της οικογένειας Μαβίδη, ξεκίνησε μεταφέροντας τις τεράστιες ευχαριστίες του πατέρα της Ελένης Γιάννη, που όπως είπε συγκεκριμένα, «υπεραγαπούσε την πόλη του, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια της Ελένης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία του και τον έκανε να αισθανθεί κάτι πολύ περισσότερο από υπερηφάνια. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Λάρισα πήρε στην αγκαλιά της την Ελένη και έδωσε την ώθηση ώστε να γίνει ένα διεθνές θέμα, και να αντλείται πλέον βοήθεια από πολλά μέρη του κόσμου και κυρίως από τη Γερμανία».
Στη συνέχεια ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας της 3χρονης Λαρισαίας, λέγοντας ότι «κατά το τελευταίο 6μηνο νοσηλεύτηκε στο εξειδικευμένο για την πάθησή της Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Munster, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να χειρουργηθεί. Γι’ αυτό και υποβλήθηκε σε 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες 8 χημειοθεραπείες το προηγούμενο εξάμηνο στην Ελλάδα. Οι τελευταίες εξετάσεις της περασμένης εβδομάδας έδειξαν ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε επιτυχώς σ’ αυτή τη φάση και η οικογένεια επέστρεψε χθες στη Λάρισα. Όλη η μέχρι σήμερα νοσηλεία έχει καλυφθεί πλήρως απ’ τις προσφορές, αλλά πλέον ξεκινάει ένας διετής κύκλος επανελέγχων ανά 3μηνο, που προτιμολογήθηκε στα 55.000€, γεγονός που ανοίγει κι ένα δεύτερο κύκλο σ’ αυτή τη μεγάλη εκστρατεία ζωής, με τη συμμετοχή πλέον και της διεθνούς οργάνωσης Maltesers, όπου απευθύνεται σχετικός ερανικός λογαριασμός, με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις».
Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων που η τιμή τους ανέρχεται στα 3 ευρώ, είναι:
*Vissini Store (Μανωλάκη 9-11)
*Café Me (Παναγούλη και Πατρόκλου)
*Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ)
*Ερανικός λογαριασμός τραπέζης: MALTESER HILFSDIENST MMM IBAN: DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7 Τράπεζα: PAX BANK KOELN Αιτιολογία: MMM-ELENI (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη).
Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass