Ν. Κόμματος: Αυτοί είναι οι στόχοι του Ερμή Αγιάς

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ -ΠΑΡΑ ΤΑ 41 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ- ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2018 22:16

Νέστορας Κόμματος. Το όνομα από μόνο του τα λέει όλα. Ένας παίκτης πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα της Α2 Εθνικής και όχι μόνο, ο οποίος, παρά τα 41 του χρόνια, είναι ένας από τους κορυφαίους στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και οδηγεί τον Ερμή Αγιάς στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του.

Πρώτος ριμπάουντερ μετά από 11 αγωνιστικές, τρίτος στις ασίστ, με δύο «νταμπλ-νταμπλ» στα μέχρι τώρα παιχνίδια, αγγίζοντας μάλιστα το «τριπλ-νταμπλ» στο ματς με τον Κόροιβο, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι το 2005 μίλησε στην «Ε» για την εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία του Ερμή Αγιάς, αλλά και για το τι αναμένεται στο άμεσο μέλλον.

«Έχουμε βάλει ένα στοίχημα στη φετινή Α2 και προσπαθούμε να το πετύχουμε. Θέλουμε πρωτίστως να εδραιώσουμε τη θέση μας στην κατηγορία ούτως ώστε μελλοντικά να κάνουμε το βήμα παραπάνω, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα τελευταία χρόνια, από τότε που παίζαμε στο τοπικό μέχρι και σήμερα, βλέπαμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα τον Μάιο δικαιωνόμασταν. Το μότο της ομάδας είναι ένα: Δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% του εαυτού μας. Το αν θα νικήσουμε ή όχι έρχεται δεύτερο. Δίνουμε όμως το 100% του εαυτού μας. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή. Είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση και το κερδίσαμε, γιατί τα δώσαμε όλα» σχολίασε ο έμπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Στον Ερμή γίνονται βήματα σωστά, επαγγελματικά και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε σ’ αυτό που ονειρεύεται ο πρόεδρός μας, ο κ. Ριζούλης. Η ομάδα προχωράει σε σωστό δρόμο. Έχουμε πετύχει ιστορικές νίκες, με Ηρακλή, Ιωνικό, Κόροιβο κ.ά. Σκεφτείτε ότι πριν λίγα χρόνια κερδίζαμε ομάδες του τοπικού και τώρα κερδίζουμε μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Και θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Ξεκινήσαμε σιγά-σιγά και φτάσαμε στο επίπεδο που είμαστε σήμερα. Γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι. Γιατί βλέπουμε ότι οι κόποι μας αποδίδουν καρπούς και ο κόσμος το ευχαριστιέται. Βλέπει καλό μπάσκετ και μία ομάδα που έχει στόχους και διεκδικεί».

Ο Νέστορας Κόμματος μίλησε και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και φυσικά για τον ρόλο που θα διαδραματίσει ο Ερμής Αγιάς.

«Εάν παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι τον Μάιο θα παίξουμε στα πλέι οφ. Σίγουρα έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες, αλλά εμείς ξέρουμε να δίνουμε σκληρές μάχες και πιστεύω ότι θα είμαστε στα πλέι οφ».

Σε ό,τι αφορά στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας ο Νέστορας Κόμματος τόνισε:

«Η στήριξη του κόσμου είναι πολύτιμη για μας. Ειδικά η εικόνα που είχε το κλειστό της Νεάπολης στο ματς με τον Ηρακλή μάς έδωσε μεγάλη ψυχολογική στήριξη. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα του Ερμή, πρεσβεύει το λαρισινό μπάσκετ, αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο. Μπορεί κάποιοι να μην είναι φανς του Ερμή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Είναι θεμιτό να υποστηρίξεις μία ομάδα που εκπροσωπεί τη Λάρισα και η οποία εκπέμπει υγεία. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Λάρισας θα πρέπει να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια του Ερμή Αγιάς».

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί από πού ο Νέστορας Κόμματος αντλεί τη δύναμη και διαπρέπει, παρά τα 41 χρόνια του, στο παρκέ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος «το μυστικό μου είναι η τεράστια αγάπη γι' αυτό το άθλημα που λέγεται μπάσκετ. Γι' αυτό κάποιες φορές ξεπερνάω τα όριά μου. Δεν το κάνω από κακία ή εγωισμό. Σέβομαι αυτό που κάνω. Σέβομαι το μπάσκετ για να με σέβεται κι αυτό».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass