Ποδαρικό με τίτλο και πρόκριση

*ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 2019 ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ *ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2018 22:18

Οι τρεις βαθμοί διαφορά από τη δεύτερη Καρδίτσα σε συνάρτηση με το γεγονός ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΠΟ, δίνουν την ευκαιρία στη Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ να κάνει ποδαρικό στο 2019 εξασφαλίζοντας τον τίτλο στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού υποδέχεται στις 9 Ιανουαρίου την Καρδίτσα και θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρώτη θέση, ακόμα και αν ηττηθεί στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Σε τροχιά πρόκρισης βρίσκεται και η Κ-14 η οποία με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο θα προσπαθήσει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια να μην απολέσει την πρωτιά.

Η ουσία είναι ότι οι Μικτές της ΕΠΣΛ δείχνουν ότι μπορούν φέτος να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, θυμίζοντας παλιότερες εποχές και να συνεχίσουν διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στους φετινούς τελικούς, αφού δεν υπάρχουν πλέον Περιφερειακές Μικτές ομάδες.

«Θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι με την Καρδίτσα όχι μόνο για την πρόκριση αλλά γιατί θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε πιο άνετοι στα δύο τελευταία παιχνίδια ούτως ώστε να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που είχαν λιγότερη συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και για να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα» σχολίασε ο Ενωσιακός τεχνικός της Κ-16, Δημήτρης Τσέτσιλας και κατέληξε:

«Δεν μας ενδιαφέρει απλά η πρόκριση αλλά και η κατάκτηση της πρώτης θέσης για να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Στόχος μας είναι οι Μικτές της ΕΠΣΛ να επανέλθουν στο προσκήνιο και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο των επιτυχιών, όπως κατά το παρελθόν».

Αισιόδοξος για μία φιλόδοξη πορεία παρουσιάστηκε από την πλευρά του ο Ενωσιακός τεχνικός της Κ-14, Νίκος Φώλλας ο οποίος είπε:

«Θέλουμε να υποδεχθούμε το 2019 με νίκη που σημαίνει πρόκριση. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είμαι αισιόδοξος, κυρίως από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι. Είδα παιδιά που είχαν μικρότερη συμμετοχή στα μέχρι τώρα παιχνίδια και τα οποία δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είναι ισάξια και έτοιμα να αρπάξουν την ευκαιρία. Γι' αυτό θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα, αφενός για να διατηρήσουμε την πολύ καλή ψυχολογία που έχουμε και αφετέρου για να έχουμε τη δυνατότητα όταν θα παίξουμε με τα Τρίκαλα να μην είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κι άλλα παιδιά» κατέληξε ο Νίκος Φώλλας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9/1)

ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Τρικάλων

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

K-16

1. ΕΠΣ Λάρισας       6-0     9

2. ΕΠΣ Καρδίτσας   7-3     6

-------------------------------------------

3. ΕΠΣ Τρικάλων     1-5     1

4. ΕΠΣ Γρεβενών     1-7     1

K-14

1. ΕΠΣ Λάρισας       6-2     7

2. ΕΠΣ Τρικάλων     9-5     6

--------------------------------------------

3. ΕΠΣ Καρδίτσας   7-5     4

4. ΕΠΣ Γρεβενών     2-12   0

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass