Επιστροφή στη βάση

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΕΣΤΑ - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 15:48

Μετά την εορταστική άδεια (λόγω Χριστουγέννων) που έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα στους παίκτες του, αυτοί επιστρέφουν σήμερα στη βάση τους και στις προπονήσεις ενόψει του δύσκολου Ιανουαρίου όπου εκτός από αγώνες πρωταθλήματος υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.


Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν όλοι οι παίκτες το «παρών», εκτός βέβαια των τραυματισμένων Κοέφ και Χούμπτσεφ.
Ο Φέστα πριν φύγουν για διακοπές, τους έδωσε τις απαραίτητες διατροφικές οδηγίες αλλά και προπονητικές, ενώ σήμερα θα γνωρίσουν και τους δύο νέους συμπαίκτες, τον Σικάβκα και τον Σετσέροβιτς. Σε λίγες μέρες θα προστεθεί και στο έμψυχο δυναμικό και ο Νικόλα Γιακιμόφσκι.

 

ΠΡΩΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το σημερινό (12:00) διοικητικό συμβούλιο της Super League είναι ο ορισμός των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν, μετά τη σχετική απόφαση των διαιτητών και βοηθών Α’ κατηγορίας, ως αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε από αγνώστους ο ρέφερι Θανάσης Τζήλος.
Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες ανακοίνωση για το θέμα και τάσσεται υπέρ της πρότασης του συνδρομητικού καναλιού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Ε», να συνεχιστεί το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 12-13/1 από την 15η ημέρα και οι επόμενες αγωνιστικές να μετατεθούν κατά μια εβδομάδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι συμφωνεί με την πρόταση της Nova για συνέχιση του προγράμματος του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε και οι αγώνες αυτής της αγωνιστικής να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2019 με ταυτόχρονη μετακύλιση του προγράμματος αγώνων κατά μία εβδομάδα αργότερα».

 

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ
Σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μακρή υποχρεώνεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Μέχρι να τακτοποιηθεί το χρέος, στη λαρισινή ομάδα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τη βαθμολογία της Super League, η οποία τίθεται σε εφαρμογή τρεις εργάσιμες ημέρες μετά τη δημοσίευση της απόφασης.
Από την ΠΑΕ δεν ανησυχούν καθώς το χρέος όπως διέρρευσε είναι μόλις 2000 ευρώ και υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός στις κινήσεις του με βάση τον χρόνο συμμετοχής του και στα δύο χρόνια που έπαιξε στην ομάδα, ενώ δεν πήγε καλά, και εκφράζουν απορίες για τις επιλογές που γίνονταν στην ομάδα νέων εξαιρώντας τον έφορο κ. Κλάρα.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Από σήμερα αρχίζουν οι ανανεώσεις συμβολαίων στην ΠΑΕ ΑΕΛ και οι αυτές θα είναι των Ντέλετιτς, Φατιόν και Γκόλια για δύο επιπλέον χρόνια.
Αντίθετα θα ανακοινωθεί στους Κάσσο, Τριποτσέρη, Κοέφ η πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να τους αφήσει ελεύθερους, ενώ θα δοθούν δανεικοί οι Κούνιτς και Σαχίτι.

 

 

Χειρουργήθηκε ο Χούμπτσεφ

Χειρουργήθηκε με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής Κριστοφέρ Χούμπτσεφ, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο δεξί του γόνατο, παρουσία του φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Γεωργίου Ζαχαρή.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass