Εορταστική εκδήλωση για τα νοσηλευόμενα παιδιά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2018 19:12

Εορταστική εκδήλωση για παιδιά που αυτές τις ημέρες, αντί να απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή και τις γιορτές στο σπίτι τους, νοσηλεύονται, διοργάνωσε χθες η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, γιορτή στην οποία συμμετείχαν και παιδιά των εργαζομένων στην Κλινική.


Η εκδήλωση, που φέτος διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, ξεκίνησε με παράσταση Θεάτρου Σκιών και καραγκιοζοπαίχτη τον 10χρονο μαθητή της Δ’ τάξης του 42ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, Παναγιώτη Παναγούλη, ο οποίος έκλεψε την παράσταση μαζί με την αδελφή του. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, με κάλαντα και τραγούδια, πλαισίωσαν οι μουσικοί: Αρετή Παπαναστασίου, Μιχάλης Ζουριδάκης και Χρήστος Παπαχρήστος.
Ευχάριστη έκπληξη για τους νοσηλευόμενους στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΠΓΝΛ αποτέλεσε η παρουσία αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ (παρόντες ήταν οι Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Καρανίκας, Άντονι Φατιόν, Θοδωρής Τριποτσέρης και Αλέξανδρος Χαλάτσης συνοδευόμενοι από τον διοικητικό Ζήση Ντελόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Καλογιάννη), αλλά και των «Αμαζόνων», που μοίρασαν δώρα στα παιδιά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο διευθυντής της Κλινικής και καθηγητής Παιδιατρικής, Γ. Συρογιαννόπουλος, μέλη ΔΕΠ, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αντάλλαξαν ευχές με αφορμή τις ημέρες, ενώ στους μικρούς ασθενείς ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass