Λαρισινές διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing

ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – DFL»

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2018 21:37

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Θανάση Σιαβάλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing της ΠΟΚ άνω των 18 ετών για το 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.


Συγκεκριμένα ο σύλλογος «Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας – Dfl» κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 5 μετάλλια, 2 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο.
Στα 91 κιλά στα low kicks στην Α’ Κατηγορία Πρωταθλητής Ελλάδος στέφθηκε ο Παύλος Παπάζογλου. Ο ίδιος αθλητής πήρε και την 3η θέση στο αγωνιστικό στυλ του Κ1, θέτοντας επίσης ισχυρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Πανελλήνιος πρωταθλητής και ο Αντώνης Οκουόχα που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο στυλ light contact στην Β’ Κατηγορία, ενώ στις περγαμηνές του και η 5η θέση στο στυλ του Kick Light.
Ακόμα και οι γυναίκες αθλήτριες του συλλόγου από τη Λάρισα πήγαν εξαιρετικά με την Αγγελική Παπαστεργίου να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στο Kick Light και την Ελένη Γκρίζου να κατακτά επίσης το αργυρό μετάλλιο στο στυλ του Kick Light master.
Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον νεοσύστατο σύλλογο του κ. Σιαβάλα αποδίδει καρπούς και αφήνει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, για ένα ακόμα πιο δυνατό μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass