«Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο»

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2019 15:31

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά βόλεϊ «Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο», που διοργάνωσε το Τμήμα Βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, με σκοπό την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 8 το βράδυ, η παρουσία και η συνεισφορά του κόσμου ήταν ικανοποιητική και συμμετείχαν ο «Ερμής», η «Άθλεση» και οι ομάδες των Γόννων, της Χάλκης, του Πυργετού και του Αμπελώνα.

Για την πολυετή προσφορά τους στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ τιμήθηκαν με πλακέτα ο κ. Βασίλειος Μπεκιάρης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας Αστέριος Πατσιαούρας και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός των Εθνικών Ομάδων Beach Volley Ηλίας Ζωλασταθιάδης, τεχνικός επίσης του Αίαντα Ευόσμου. Οι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο του «Ερμή» Θεόδωρο Ριζούλη και τον δημοτικό σύμβουλο, εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Αγιάς, Ιωάννη Αργυρούλη, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τους συμμετέχοντες και τα συγχαρητήριά τους προς τους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του Τμήματος Βόλεϊ του «Ερμή» Χρήστο Καρνάβα.

Έξω από το γυμναστήριο από την Trekking Hellas East Thessaly υπήρχε χώρος για αναρρίχηση, τοξοβολία και flying fox, ενώ ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλιών Νομού Λάρισας πρόσφερε, μετά από κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες, δύο τριήμερα παραμονής στα παράλια της περιοχής.

Χορηγοί του φιλανθρωπικού αυτού τουρνουά ήταν το αρτοποιείο Στυλιανής Φουκαλά, οι Ασφάλειες Εξάρχου, τα τυροκομικά Αβραμούλη, η καφετέρια Choco, το κρεοπωλείο Ζέικος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς και Περιχώρων και ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και τη διοργάνωση υποστήριξε η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass