"Μις υφήλιος" η Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2019 15:37

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια στον πλανήτη. Οπως είναι γνωστό στις 22 Δεκεμβρίου ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2018, νικώντας την Aλ Αλίν στον τελικό με 4-1.

Ήταν ο τέταρτος θρίαμβος στη διοργάνωση, που της επέτρεψε να φτάσει συνολικά τα 28 διεθνή τρόπαια, περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο και εθνική ομάδα.

Μέχρι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε όσους τίτλους και η Αργεντινή (από 27), η ομάδα από τις εθνικές με τις περισσότερες νίκες.

Η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο είναι με 24 εκείνη που την ακολουθεί, ενώ η δεύτερη στην Ευρώπη και τρίτη συνολικά είναι η Μπαρτσελόνα με 22 τίτλους.

Από 18 τίτλους έχουν Ιντεπεντιέντε και Μπόκα Τζούνιορς στη Νότια Αμερική.

Στην τρίτη θέση της Ευρώπης με 21 τίτλους είναι η Μίλαν, ομάδα που άφησε έξω ο Ολυμπιακός από τη συνέχεια του Europa League.

Ο ΜΕΣΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο παραγωγικός σκόρερ για το 2018, με 51 γκολ σε 54 παιχνίδια, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο διάσημος Αργεντινός έχει σημειώσει περισσότερα από 50 γκολ για την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της χώρας του σε οκτώ από τα τελευταία εννέα χρόνια, παρουσιάζοντας την καλύτερη χρονιά το 2012, όταν σημείωσε 91 γκολ.

Πίσω του για το 2018, με 49 γκολ σε 53 ματς, με Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Πορτογαλία είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται με 46 γκολ σε 55 αγώνες, ο Ρόμεπρτ Λεβαντόφκσι με Μπάγερν και Πολωνία.

Το 2017 πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ήταν ο Χάρι Κέιν με Τόττεναμ και Αγγλία, με 56 γκολ σε 52 παιχνίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass