Ο Γιακιμόφσκι στην ΑΕΛ για 2,5 χρόνια

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΘΕΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2019 22:13

Με τον Σκοπιανό αμυντικό Νίκολα Γιακιμόφσκι για τον οποίο έγραψε η «Ε» συμφώνησε χθες η ΑΕΛ και αν σήμερα δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικά τεστ όπου θα υποβληθεί, θα υπογράψει στους «βυσσινί» για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έρχεται να καλύψει το κενό του τραυματία Χούμπτσεφ, που ήταν ο μεγάλος άτυχος στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Για τον Γιακιμόφσκι, σε ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρονται τα εξής: «Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος και συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια με την ομάδα μας.
Αγωνίζεται ως αριστερός περιφερειακός και ως αριστερός μπακ, αποτελεί εισήγηση του προπονητή μας κ. Φέστα και είναι ο πρώτος από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν για την αριστερή μας πλευρά.
Αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου στα Δένδρα και είχε μία πρώτη γνωριμία με το προπονητικό μας τιμ, στη συνέχεια διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες και δείπνησε στο εστιατόριο του Βαγγέλη Μόρα με τους προπονητές, τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον οικονομικό διευθυντή κ. Τάσο Χριστακόπουλο.
Σήμερα το πρωί θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ώστε το απόγευμα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του».

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Κατά τα άλλα, χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μετά την άδεια που τους δόθηκε για την Πρωτοχρονιά και ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2019, το οποίο θα είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 17:15.
Απόντες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Χούμπτσεφ και Σαχίτι.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι, αλλά θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες αν θα πραγματοποιηθεί στα Δένδρα ή σε κάποιο άλλο γήπεδο.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ -3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ
Λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστή της Τάσο Λαγό, η ΑΕΛ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, μετά από χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πρέπει να καταβάλει τα οφειλόμενα, ήτοι το ποσό των 43.675,63 ευρώ μαζί με τους τόκους και επιπρόσθετα 300 ευρώ για δικαστικές δαπάνες σε δύο δόσεις. Η πρώτη εντός δέκα ημερών και η δεύτερη σε έναν μήνα, για να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Το καλοκαίρι του 2017 ο Τάσος Λαγός βρέθηκε στην ΑΕΛ, από όπου αποχώρησε τον Απρίλιο του 2018, έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass