«Συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε»

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 - ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ 1 μ.μ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ- ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2019 22:17

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει το 2019 ο Ερμής Αγιάς που δοκιμάζεται αύριο στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» αποχαιρέτησαν το 2018 έχοντας πετύχει μεγαλειώδεις νίκες και φτάνοντας σε ιστορικό υψηλό αφού φιγουράρουν στην τριάδα των καλύτερων ομάδων της φετινής Α2. Για τον λόγο αυτό θέλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια στη φετινή τους πορεία και να συνδυάσουν την επιστροφή τους στο παρκέ -μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς- με νίκη.
Η αρχή θα πρέπει να γίνει αύριο σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες το οποίο κρύβει πολλές παγίδες για την ομάδα του Ερμή. Ο Απόλλωνας μπορεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ωστόσο το γεγονός ότι παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στην κατηγορία τον καθιστά έναν επικίνδυνο αντίπαλο.
Η διακοπή του πρωταθλήματος προβλημάτισε κάπως τους ανθρώπους του Ερμή, καθώς η ομάδα είχε βρει ρυθμό προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί του πρωτοπόρου Ηρακλή και το ζητούμενο είναι πώς θα αντιδράσει στην αυριανή αναμέτρηση. Από την άλλη ωστόσο δόθηκε χρόνος για ξεκούραση καθώς η επιβάρυνση των τελευταίων αγωνιστικών ήταν πολύ μεγάλη.
Η αναχώρηση για Πάτρα έχει προγραμματιστεί -καιρού επιτρέποντος- για σήμερα στη 1 μ.μ. (η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο Πόρτο Ρίο). Οι άνθρωποι του Συλλόγου ωστόσο βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Τροχαία για την κατάσταση του Εθνικού οδικού δικτύου, αλλά και την Ομοσπονδία για ενδεχόμενη αναβολή, καθώς τα καιρικά φαινόμενα επιδεινώνονται.
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική του θέση. Μετά τις δύο μεταγραφές, που έκανε, ενισχύθηκε σημαντικά, πήρε και δύο νίκες και πλέον βλέπει με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια. Γι’ αυτούς κάθε παιχνίδι μέσα στην έδρα τους είναι ματς χωρίς αύριο. Εμείς είχαμε βρει ρυθμό, μακάρι να παίζαμε σερί και να μην είχε διακοπεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω η διακοπή να μην μας έχει επηρεάσει και να συνεχίσουμε από κει που σταματήσαμε» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Γιώργος Σκαραφίγκας, ενώ ο γενικός αρχηγός Άρης Αργυρούλης πρόσθεσε:
«Ο Απόλλωνας είναι μία ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Φέτος κάποια προβλήματα τον κράτησαν χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά δείχνει ότι βρίσκει σιγά-σιγά τον δρόμο του. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
Η προετοιμασία του Ερμή ολοκληρώθηκε χθες με την απογευματινή προπόνηση και στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι κλήθηκαν οι Κόμματος, Τσιαμπαλής, Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Τζόλος, Νταλός, Τριανταφύλλου, Κούκσικς, Λάππας, Λόλας, Βρεττάς και Τσούμας.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της αυριανής 12ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών έχουν ως εξής:
Καρδίτσας, 17.00, Καρδίτσα-Πευκοχώρι: Παφίλης-Ταρενίδης Κ.-Τζίμας (Χλωρός)
Αγ. Θωμά, 17.00, Μαρούσι-Καστοριά: Διαμαντής-Δαρλαμήτσος-Καρακάσης (Ντάβαρης)
Περιβόλας, 17.00, Απόλλων Π.-Ερμής Αγιάς: Καλδίρης-Κάρδαρης-Τσολάκος (Κωστής)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Χαρ. Τρικούπης: Αναστόπουλος Αντ.-Πιτσίλκας-Κοντίλης (Ελευθεριάδης)
Π. Σαλπέας, 17.00, Εθνικός-Ιωνικός Ν.: Καραβίτης-Μηλαπίδης-Πολυχρόνης (Σταύρου)
Υμηττού, 17.00, Αμύντας-Καβάλα: Μαλαμάς-Κυριακόπουλος-Κωνσταντινίδου (Δούκας)
Στ. Βενέτης, 17.00, Διαγόρας Δρ.-Κόροιβος: Συμεωνίδης-Χαλαμπαλάκης-Νάστος (Γολεγού)
Κω, 17.00, Ιπποκράτης-Ηρακλής: Ανδρικόπουλος-Θεονάς-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Βιτζηλαίος)

 

 

Εκοψε πίτα ο Ερμής Αγιάς

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, ενδεικτικό του Ερμή και φέτος, η ομάδα έκοψε λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση την καθιερωμένη βασιλόπιτα, στο Κλειστό της Νεάπολης, παρουσία και του προέδρου της κ. Θεόδωρου Ριζούλη.
Τυχεροί της εκδήλωσης οι Στέργιος Τσιαμπαλής και Θοδωρής Τσιλούλης, που δέχτηκαν τις ευχές όλων για μία δημιουργική νέα χρονιά.

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass