Πανέτοιμος για τη μάχη της Κρήτης ο Απόλλων

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (15:00) ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2019 15:00

Πανέτοιμος για τη μάχη της Κρήτης δηλώνει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα στο Παγκρήτιο (15:00, ΕΡΤ-3) τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Χθες οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο του Ηροδότου στο Ηράκλειο (διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα) ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για τη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση. Μάλιστα η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ηροδότου για την παραχώρηση του γηπέδου.
Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στη δεύτερη σερί νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και παράλληλα να σπάσουν την κακοδαιμονία των τελευταίων παιχνιδιών.
«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αυτό γιατί πιστεύω ότι ο Εργοτέλης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας» σχολίασε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι και πρόσθεσε:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα, γιατί στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι πολύ σημαντική για μας η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Εργοτέλης παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο, κρατάει την μπάλα, έχει καλό πάσινγκ γκέιμ και ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και γρήγοροι και αποτελεσματικοί στην επίθεση» κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.
Από την πλευρά του Απόλλωνα θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Χατζής ενώ επιστρέφει ο Λούκας Ράμος που εξέτισε την ποινή του. Σε ό,τι αφορά στον Εργοτέλη ο τεχνικός κ. Παπαβασιλείου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα, Δημήτρη Γροντή του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Βογιατζής, Λαμπάκης, Μανουσάκης, Ροβίθης, Σταθόπουλος και Αντωνίου.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ
Μία έκπληξη περίμενε τη λαρισινή αποστολή στο Ηράκλειο. Ο λόγος για τον ένθερμο φίλαθλο του Απόλλωνα, Δημήτρη Ντέγκα, που ζει μόνιμα στο Ηράκλειο εδώ και 22 χρόνια και ο οποίος επισκέφθηκε τους «κυανόλευκους» στο γήπεδο του Ηροδότου, τους πρόσφερε ανθοδέσμη και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
AOX Κισσαμικός-Ηρακλής
Παναχαϊκή-Τρίκαλα
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας
ΑΥΡΙΟ (15:00)
Σπάρτη-Ηρόδοτος (14:00)
Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων
Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγινιακός-ΝΠΣ Βόλος
Κέρκυρα-Πλατανιάς

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΠΣ Βόλος    26-5    28
2. Απόλλων Λ.    15-8    20
3. Πλατανιάς    14-7    19
4. Κέρκυρα    11-7    17
5. Εργοτέλης    15-9    17
6. Απόλλων Πόντου    8-10    14
7. ΑΕ Καραϊσκάκης    7-11    14
8. Ηρόδοτος    8-15    12
9. Δόξα Δράμας    11-15    12
10. Παναχαϊκή    8-8    12
11. Ηρακλής    11-12    10
12. Τρίκαλα    9-13    10
13. Αήττητος Σπάτων    6-11    9
14. Αιγινιακός    11-22    9
15. ΑΟΧ/Κισσαμικός    10-11    9
16. Σπάρτη    5-11    8

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass