Ποδαρικό με το δεξί στο 2019 θέλει να κάνει ο Ερμής

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (17:00) ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ * ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2019 22:32

Επί αχαϊκού εδάφους βρίσκεται από χθες το βράδυ -μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών- η ομάδα του Ερμή Αγιάς (η αποστολή κατέλυσε στο Πόρτο Ρίο) ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών (17:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα προσπαθήσει να αποφύγει τις παγίδες και να διευρύνει το νικηφόρο σερί με το οποίο αποχαιρέτησε το 2018. Οι «κυανόλευκοι» που βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν μόλις βαθμό πίσω από το δίδυμο των πρωτοπόρων Ηρακλή και Ιωνικού, θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να κρατηθούν στις υψηλές θέσεις, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τυχόν ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Ιπποκράτη με τον Ηρακλή. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ερμή είναι να δείξουν ότι δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών και συνεχίζουν από κει που σταμάτησαν. Ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας από την πλευρά του επέστησε την προσοχή τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να «μας ξεγελάει η χαμηλή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλωνας. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της και το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα, είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου γι' αυτούς. Θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και σε συνάρτηση με τις προσθήκες που έγιναν να δείξουν ότι μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα και να ξεκινήσουν μία ανοδική πορεία». Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γιώργος Σκαραφίγκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον φυσικό ηγέτη της ομάδας Νέστορα Κόμματο, αλλά και τον Τάσο Σπυρόπουλο, που είναι τραυματίες. Ετσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσιαμπαλής, Τσιλούλης, Τζόλος, Νταλός, Τριανταφύλλου, Κούκσικς, Λάππας, Λόλας, Βρεττάς και Τσούμας.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΩ

Χέρι-χέρι, στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα στην Α2 ανδρών, υποδέχτηκαν το 2019 οι Ηρακλής και Ιωνικός Νικαίας. Αμφότεροι δίνουν μακριά από την έδρα τους το πρώτο παιχνίδι του Νέου Έτους και θέλουν να κάνουν ποδαρικό... με το δεξί. Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον ουραγό Εθνικό και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που ταξιδεύει στην Κω για το ντέρμπι της ημέρας με τον ισχυρό και πάντα επικίνδυνο Ιπποκράτη. Ιδιαίτερη προσοχή καλούνται να δείξουν οι παίκτες του Διαγόρα για 40 λεπτά στην έδρα τους, αφού ο Κόροιβος Αμαλιάδας με νίκη τούς «πιάνει» στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση της Καρδίτσας με το Πευκοχώρι. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (17:00) και η βαθμολογία: Καρδίτσα- Πευκοχώρι Μαρούσι-Καστοριά Απόλλων Π.-Ερμής Αγιάς Ψυχικό-Χαρ. Τρικούπης Εθνικός-Ιωνικός Ν. Αμύντας-Καβάλα Διαγόρας Δρ.-Κόροιβος Ιπποκράτης-Ηρακλής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)

Ηρακλής 20 Ιωνικός Ν. 20 Ερμής Αγιάς 19 Ιπποκράτης Κω 18 Καστοριά 18 Διαγόρας Δρ. 17 Ψυχικό 17 Καρδίτσα 17 Αμύντας 17 Κόροιβος 16 Πευκοχώρι 16 Μαρούσι 15 Χαρ. Τρικούπης 15 Απόλλων Π. 14 Καβάλα 13 Εθνικός 12

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass